Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Hartas liko apšvarintas savo buvusio asistento: pavogė apie 825 tūkst. eurų

Iš žinomo amerikiečių komiko, aktoriaus Kevino Harto (41) ištisus metus buvo vagiami pinigai. Pasirodo, jo kreditinėmis kortelėmis slapta naudojosi jo buvęs asmeninis asistentas. BBC praneša, kad iš viso vyras pavogė apie 825 tūkst. eurų.
Kevinas Hartas
Kevinas Hartas / „Scanpix“ nuotr.

Nuo 2015 metų „Džiumandži“ žvaigždei dirbęs Dylanas Jasonas Syeris kaltinamas neteisėtai apsipirkinėjęs naudodamasis K.Harto kreditinėmis kortelėmis. Šias korteles vyras įgijo dirbdamas asmeniniu aktoriaus asistentu, kuris už jį pirko įvairias prekes.

Teigiama, kad iš viso kortele buvo naudotasi nuo 2017 m. spalio iki 2019 m. vasario mėnesio.

BBC rašoma, kad 29-erių vyrui pareikšti įtarimai dėl didelio turto apiplėšimo, nusikalstamos veiklos, asmens tapatybės vagystės bei apgaulės. Jei vyras bus nuteistas, jam gresia laisvės atėmimas iki 25 metų. D.Syeris teisme turi pasirodyti vasario 17 d.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Hartas ir Eniko Parrish
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Hartas ir Eniko Parrish

„Queens District Attorney's Office“ teisininkė Melinda Katz teigė, kad kaltinamasis teisėtai įgijo prieigą prie aktoriaus kreditinių kortelių, tačiau tada esą jas toliau naudojo „astronominėms pinigų sumoms“ išleisti.

Teigiama, kad D.Syeris pirko daiktus, įskaitant „Louis Vuitton“ krepšius ir „Patek Philippe“ laikrodžius – jų visų kaina siekė apie 825 tūkst. eurų. M.Katz sakė, kad vyras pasinaudojo ir „Instagram“ paskyra – čia skelbė pirkinių nuotraukas.

M.Katz teigė, kad toks įvykis gali būti įspėjimu visiems: „Sekite savo išlaidas, patikrinkite kredito ataskaitas ir kruopščiai saugokite savo finansinę informaciją.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius