Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

K.Middleton – apie vaikų reakciją į tėvų sužadėtuvių kadrą: gavo netikėtą „komplimentą“

Velso princas Williamas ir princese Catherine praėjusią savaitę turėjo nepamirštamą vizitą Velse. Ten su vietiniais žmonėmis pabendravę karališkosios šeimos atstovai ne tik išklausė jų istorijų ir minčių, bet ir pasidalijo savosiomis. Vieną šmaikštų momentą gerbėjams papasakojo ir pati Kate Middleton.
Velso princai su vaikais ir jų oficialus sužadėtuvių kadras
Velso princai su vaikais ir jų oficialus sužadėtuvių kadras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kate Middleton ir princas Williamas rugsėjo 27 d. pirmą kartą vyko į Velsą, kai po karalienės Elizabeth II mirties tapo Velso princu ir princese. Susitikdama su karališkosios šeimos gerbėjais, Catherine pastebėjo vieną žmogų, kuris laikė vėliavą su poros sužadėtuvių nuotrauka, daryta dar 2010 metais.

„Dieve mano, ar tai iš mūsų sužadėtuvių?“ – nusistebėjusi retoriškai klausė Velso princesė vaizdo įraše, kuriuo pasidalijo „TikTok“ vartotoja.

„Mes visada iš šios nuotraukos juokiamės. Nors esame susituokę 11 metų, tačiau kartu esame dvigubai ilgiau, todėl tai nepaprasta“, – stabtelėjusi pasikalbėti sakė ji.

Velso princų sužadėtuvių nuotrauka:

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Oficiali sužadėtuvių fotografija: Princas Williamas ir Kate Middleton
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Oficiali sužadėtuvių fotografija: Princas Williamas ir Kate Middleton

Paskui Catherine pasidalijo trumpa istorija ir atskleidė, kaip jos trys vaikai princas George'as, princesė Charlotte ir princas Louisas reagavo pamatę šią sužadėtuvių nuotrauką.

„Vaikai žiūri į nuotrauką ir sako: Mama, tu atrodai tokia jauna!“ – juokėsi Velso princesė Catherine, sulaukusi netikėto vaikų „komplimento“.

@mariahedges8 Kate sharing a story about how the children joke about her and William looking so young photos #katemiddleton #princessofwales #royalfamily #royalvisit ♬ original sound - Maria Hedges

Primename, kad Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis Williamas ir jo žmona K.Middleton rugsėjo 27 d. pirmą kartą po to, kai tapo Velso princu ir princese, apsilankė Velse.

Pasveikinti karališkosios poros prie Holihedo prieplaukos Anglesio saloje prie Velso šiaurės vakarų pakrantės susirinko gausios minios žmonių.

„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kate Middleton lankėsi Velse
„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kate Middleton lankėsi Velse
„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Catherine Middleton lankėsi Velse
„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Catherine Middleton lankėsi Velse

Williamas Velso princo titulą paveldėjo mirus jo senelei karalienei Elizabeth II, o jo tėvui – ankstesniam Velso princui – tapus karaliumi.

„Nuostabu, kad Karolis jiems suteikė šį titulą. Vaikystėje jis visada buvo vadinamas Williamu iš Velso. Jie labai tam tinka, nes gyveno Anglesyje ir žino viską apie Velsą“, – „People“ sakė 65 metų vietos gyventoja Sarah East.

80 metų Pauline Bushrod, kuri taip pat buvo minioje, kalbėjo: „Puiku, kad jie čia atvyko. Mūsų būsimi karalius ir karalienė.“

Kita vietinė moteris pridūrė: „Tai garbė, kad naujasis Velso princas atvyksta čia, į šią bendruomenę, kai jie vis dar gedi Jos Didenybės.“

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius