-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Middleton dingimas iš viešumos kursto gandus apie princo Williamo meilužę: įtarimai – šeimos draugei

Iš viešumos dingusi Kate Middleton savo paslaptingumu kursto apkalbas ir sąmokslo teorijas. Pirmiausia, po pilvo operacijos pasklido gandai apie jos sveikatą, vėliau – po paviešintos netikros fotografijos K.Middleton įvaizdį ištiko visiška krizė. Internautai spėliojo, ką slepia princo žmona. Dabar pradėjo sklisti gandai apie K.Middleton ir princo Williamo santuoką. Nauja teorija teigia, kad Velso princesės dingimas iš viešumos yra susijęs su apkalbomis apie Williamo ir markizės Rose Hanbury romaną.
Princas Williamas, Kate Middleton, Rose Hanbury
Princas Williamas, Kate Middleton, Rose Hanbury / Vida Press nuotr.

Gandai apie princo Williamo ir markizės R.Hanbury santykius sklando jau nuo 2019 metų. O tai, kad K.Middleton viešumoje nematyta jau nuo 2023 metų Kalėdų, tik pakurstė senas kalbas apie jos vyro galimą neištikimybę. Socialiniuose tinkluose verda diskusijos apie buvusio modelio R.Hanbury ir Williamo ryšius. Gandai pasiekė tokį lygį, kad net garsus amerikiečių komikas Stephenas Colbertas paminėjo juos per savo laidą „The Late Show“ CBS televizijoje.

S.Colbertas apkalbinėjo tariamą princo Williamo romaną su R.Hanbury.

„Karalystėje šurmulys dėl Kate Middleton dingimo. Na, dabar interneto žvalgai spėja, kad Kate nesirodymas gali būti susijęs su jos vyro, ir būsimojo Anglijos karaliaus Williamo, romanu“, – sakė jis laidoje „The Late Show“.

Vida Press nuotr./Princas Williamas, Kate Middleton, Rose Hanbury
Vida Press nuotr./Princas Williamas, Kate Middleton, Rose Hanbury

Tuomet laidos vedėjas aiktelėjo ir sarkastiškai pridūrė: „O ne, mano širdis verkia dėl vargšės Kate“.

„Taigi, manau, kad visi žinome, kas yra ta kita moteris. Sakykite su manimi – Čalmlio markizė – koks gražus vardas!“, – per dantį traukė žinomas televizijos laidų vedėjas.

R.Hanbury dėmesio centre atsidūrė 2019 m. kovą, kai britų bulvariniai laikraščiai pradėjo rašyti apie markizės ir Williamo artumą. Nors niekada nebuvo konkrečių įrodymų apie tariamus nesantuokinius santykius, tačiau tuo metu sklido gandai, kad R.Hanbury yra pavargusi nuo santuokos su savo vyru ir ieško paguodos pas princą.

Visos apkalbos apie tariamus Williamo ir Rose santykius prasidėjo tik dėl vieno fakto – buvęs modelis ir jos vyras turi namą netoli Williamo ir Kate rezidencijos. Anot britų bulvarinių laikraščių, dvi poros kadaise susitikinėjo gana reguliariai. Kate ir Rose buvo labai geros draugės. Draugystė nutrūko dėl nuolatinio aplinkos spaudimo ir gandų dėl santykių.

2019 m. birželį „Daily Mail“ žurnalistas atvyko į Houghton Hall, Hanbury šeimos namus, ir paskambino į duris, tačiau tačiau jam buvo trumpai atsakyta, kad komentarų nebus. Iškart po to karališkieji šaltiniai pagrasino „teisiniais veiksmais“, tuomet gandai kuriam laikui nutilo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius