Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Westas nebuvo pakviestas į dukros gimtadienį: vakarėlio vietą pasakė T.Scottas

Sekmadienį reperis Kanye Westas buvo nusiteikęs linksmai – važiuodamas iš savo ir Kim Kardashian dukros Chicago gimtadienio šventės, vaizdo įraše teigė, kad yra dėkingas repo žvaigždei Travisui Scottui už pagalbą. Pasirodo, būtent pastarasis atskleidė vakarėlio vietą.
Travisas Scottas ir Kanye Westas
Travisas Scottas ir Kanye Westas / „Scanpix“ nuotr.

„Esu laimingas, važiuoju iš Chi gimtadienio“, – sakė Kanye Westas vaizdo įraše.

Jis taip pat paminėjo, kad yra be galo dėkingas Travisui Scottui. Kaip rašo dailymail.co.uk, be jo pagalbos Kanye nebūtų atvykęs.

„Ačiū, kad atsiuntei man adresą, kur vyks šventė ir kad stengeisi, jog būčiau su savo šeima ir gerai praleisčiau laiką“, – pratęsė K.Westas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kanye West
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kanye West

Kanye pasirodymas dukros gimtadienyje buvo svarbus dėl to, kad neseniai socialiniuose tinkluose nuaidėjo žinia, jog vyrui neleidžiama žinoti, kur vyks Chicago šventė.

Anot šaltinio, vyras nesielgė piktai, anaiptol – šypsojosi ir stengėsi bendrauti su šeima, įsitraukti į šventę ir nesukelti jokių problemų.

Tiesa, K.Westas iš vakarėlio išvažiavo jau po valandos.

Anksčiau Kanye yra kalbėjęs, kad nesupranta, kodėl jam nebuvo pasakyta gimtadienio vieta.

„Aš tiesiog savo dukrai linkiu geros gimimo dienos. Man nebuvo leista sužinoti, kur jis vyks, nesuprantu, kokie čia žaidimai yra žaidžiami, bet galiu pasakyti tik tiek, kad jie stipriai atsiliepia mano sveikatai“, – kalbėjo jis kitame vaizdo įraše.

Kaip teigė šaltiniai, Kanye ir jo buvusi žmona Kim iš tikrųjų planavo surengti skirtingus vakarėlius savo dukrai Chicago.

K.Kardashian viešai nesivėlė į iškeltą dramą. Ji tiesiog instagrame pasveikino savo dukrą.

„Mano mergytei Chi Chi šiandien ketveri! Mano nepriklausomas kūdikėlis. Tu esi mieliausia mergaitė, kurią norisi apkabinti ir myluoti, visoje planetoje. Absoliuti princesė! Negaliu sulaukti, kada galėsime atšvęsti su visomis barbėmis ir lėlėmis, apie kurias taip svajoji. Tu tikrai atnešei tiek daug laimės į mūsų šeimą ir aš tave labai labai labai myliu!“, – rašė Kim.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius