TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kad taptų pasaulinio garso modeliu, Naomi Campbell paaukojo asmeninį gyvenimą

Naomi Campbell (51) puikiai žino, kad norint tapti geriausiu savo srityje, tenka daug ką paaukoti. Privatumas, ramybė – tik pora tokių dalykų. Interviu „The Cult“ garsus modelis sakė, kad jai dėl tarptautinės sėkmės teko atidėti „sielos draugo, kuris ją suprastų, paieškas“.
Naomi Campbell
Naomi Campbell / Vida Press nuotr.

„Jie tave mato kaip stiprią. Esu stipri, bet ir jautri. Suprantu, kad santykiuose turiu siekti kompromisų“, – sakė niekad netekėjusi Naomi Campbell.

Nors šiuo metu antrosios pusės ji neturi, modelio praeityje – ne vienas žinomas buvęs mylimasis.

1993 m. ji trumpai buvo susižadėjusi su U2 nariu Adamu Claytonu, vėliau – su Flavio Briatore, kontroversiškai pagarsėjusiu italų verslininku, tačiau 2002-aisiais, po drauge praleistų ketverių metų, pora išsiskyrė, rašo Pagesix.com.

Naomi Campbell taip pat buvo užmezgusi romaną su Leonardo DiCaprio, Robertu DeNiro, atlikėju Usher, tai pat buvusiu grupės „One Direction“ nariu Liamu Payne’u ir britų reperiu Skepta.

Nors modelis vestuvių taip ir neiškėlė (kol kas), šiemet jai pavyko įgyvendinti vieną svajonę. Naomi Campbell tapo mama. Ši žinia daugeliui buvo itin netikėta, mat vaikelio gimimą ji laikė paslaptyje.

Modelio draugai atskleidė, kad kūdikį išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina.

Kai atėjo metas pasidalyti naujiena, instagrame Naomi Campbell įkėlė dukters pėdučių nuotrauką.

„Gražus mažas stebuklas pasirinko mane būti jo mama. Didelė garbė turėti šią švelnią sielą savo gyvenime, nėra žodžių, kuriais būtų galima apibūdinti viso gyvenimo ryšį, kuriuo dabar dalinuosi su savo angelu. Nėra didesnės meilės“, – rašė Naomi Campbell.

Taip ir nežinoma, kas biologinis Naomi Campbell pirmagimio tėvas, nors, pasak „The Sun“, jau dvejus metus ji slapta susitikinėja su amerikiečiu. Ar jis taps tuo vieninteliu, ją suprantančiu sielos draugu?

„Nesu viena, – pasakojo ji „The Cut“, omenyje turėdama ją supančius artimus žmones. – Kai kreipiuosi į žmones ir man reikia pagalbos, supratimo ar patarimo, svarbu nepamiršti padėkoti. Nežinai, kada vėl gali prireikti jų paramos.“

Ir nors modelis turėjo ne vieną romaną, svarbiausiais santykiais ji vadina tuos, kurie tęsiasi jau keletą dešimtmečių – „draugystes, trunkančias 30, 33, 35 metus“. „Esu dėkinga šiems žmonėms. Jie mane pažįsta geriau nei bet kas kitas“, – tęsė ji.

Na o kalbėdama apie “sielos draugą” ir atidėtas jo paieškas, Naomi Campbell nesigaili laukusi: “Neturiu laiko kartėliui. Tai kelionė, kuri vis dar tęsiasi. Tokia Dievo valia. Darysiu tai, kas patinka. Tai tiek.

Man nepatinka, koks tas žodis, stagnacija. Taip. Nemėgstu nieko neveikti. Ne tokia mano energija. Nekalbėsiu ir apie praeitį. Tik apie dabartį, ateitį.”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius