-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 19

Kai grožis tampa prakeiksmu: gražiausios ir nelaimingiausios pasaulio moterys

Ar grožis yra laimės garantas? Šios moterys, kurių grožis pakerėjo pasaulį, laimėjo milijonų širdis. Bet ar jų grožio ir populiarumo verta pavydėti? Panašu, kad ne... Jos buvo tarp nesėkmingiausių.
Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Anna Nicole Smith, princesė Diana
Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Anna Nicole Smith, princesė Diana / „Scanpix“ nuotr.

Anna Nicole Smith

Amerikiečių modelis ir aktorė, kuri išgarsėjo 1990-aisiais kaip „Guess“ veidas. Vėliau gražuolė blondinė užkariavo „Playboy“ kaip sekso simbolis. Garsenybės statusas, pinigai, grožis ir... Ankstyvaisiais 2000-aisiais ji buvo smarkiai kritikuojama spaudos, kai priaugo svorio. „Guess“ buvo tarp prekės ženklų, kurie atsisakė su ja dirbti dėl šios priežasties. Jos asmeninis gyvenimas taip pat buvo karštai aptarinėjamas spaudoje. Pradžiai – jos santuoka su multimilijardieriumi Jamesu Howardu Marshallu, kuris už ją buvo 63 metais vyresnis. Tada atėjo jos vyro mirtis ir ginčai teisme dėl palikimo. Anna Nicole susidūrė su finansiniais sunkumais ir kentėjo nuo depresijos. Ji vartojo daug alkoholio ir psichotropinių vaistų. Paskutinis lašas prikapsėjo 2006-aisiais, kai jos 20-metis sūnus Danielis mirė nuo narkotikų perdozavimo. Tai Annai Nicole buvo didžiulis smūgis. Po metų, negalėdama susitvarkyti su tragedija, ji perdozavo narkotikų ir mirė būdama 39-erių.

„Scanpix“ nuotr./Anna Nicole Smith
„Scanpix“ nuotr./Anna Nicole Smith

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius