Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai natūralus grožis ima blėsti, gelbsti iliuzija!

Iš televizorių ekranų ar žurnalų viršelių į mus dažniausiai žvelgia tobulai atrodančios garsenybės. Dauguma žmonių mano, kad ypatingu grožiu, oda ar plaukais jas apdovanojo gamta. Nieko panašaus!
Pamela Anderson
Pamela Anderson / Scanpix ir AOP nuotr.

Kasdienybėje šios deivės – niekuo neišsiskiriančios moterys su aibe raukšlelių, spuogelių ir netrinktų plaukų kuodeliais. Akivaizdu, kad nepriekaištinga jų išvaizda – tai tik profesionalių grožio specialistų puikaus darbo rezultatas.

Pamela Anderson (43)
Sekso simbolį sukūrė chirurgai

Ši šviesiaplaukė – vienas garsiausių sekso simbolių pasaulyje. Nepaisant brandaus amžiaus, Pamela vis dar karaliauja vyrams skirtų žurnalų viršeliuose ir filmuojasi itin erotinėse reklamose. Manoma, kad ji niekuomet nebūtų tapusi tuo, kas yra, jei ne plastinė chirurgija.
Įgudę specialistai pakeitė Pamelos dantis, pakoregavo nosį, papūtė lūpas, įdėjo skruostų implantus ir dirbtinėmis grožybėmis patobulino visą kūną. Prieš filmavimus ar fotosesijas prie jos veido palinksta puikiai savo darbą išmanantys vizažistai. Stiprioji lytis, pažvelgusi į fotosesijai paruoštą Pamelą, aikčioja iš malonumo. Tačiau dauguma iš jų praeitų pro šalį, jei garsiąją P. Anderson gatvėje sutiktų nepasidažiusią.

AOP ir Scanpix nuotr./Julia Roberts
AOP ir Scanpix nuotr./Julia Roberts

Julia Roberts (42)
Natūralaus grožio šalininkė su apžėlusiomis pažastimis

Kosmetikos firma „Lancome“ panoro, kad jų prekės ženklui atstovautų būtent gražuolė Julia. „Laimė – svarbiausia mano grožio paslaptis“, – nepaliauja kartoti Holivudo žvaigždė. J. Roberts neslepia, kad ji ypač puoselėja blakstienas ir antakius, nuolat drėkina odą ir skrupulingai renkasi paakių kremą.
Aktorė kategoriškai nusistačiusi prieš plastinę chirurgiją. „Noriu, kad vaikai iš mano veido suprastų, kada aš pykstu, o kada esu laiminga. Mano veide turi matytis nugyvento gyvenimo pėdsakai, o ne tai, kiek kartų lankiausi pas plastinių operacijų chirurgus“, – sako garsi trijų vaikų motina. Julia net nesigėdydama patvirtina, kad dėl natūralumo ji neskuta pažastų.

AOP nuotr./Sienna Miller
AOP nuotr./Sienna Miller

Sienna Miller (28)
Tegul ją tvarko profesionalai

Gražuolio aktoriaus Jude’o Law mylimoji mėgsta pasigirti, kad dažniausiai makiažą darosi pati. Jos idealios odos paslaptis – ypatingi kremai ir kosmetika su mineralais.
Kartais paparacams pavyksta užfiksuoti, kaip „ypatingus“ kremus naudojanti Sienna atrodo kasdienybėje. Išvydę tokius kadrus, žmonės ima abejoti S. Miller išgirta kosmetika. Be abejonės, prieš fotosesiją simpatišką aktorę visapusiškai sutvarko profesionalūs grožio specialistai, todėl reklamų nuotraukose Sienna atrodo nepriekaištingai.

AOP nuotr/Madonna
AOP nuotr/Madonna

Madonna (52)
Eilinė pusamžė moterytė

Šiuolaikinio pramogų pasaulio ikona jau seniai sugriovė stereotipą, kaip turi atrodyti moteris, įpusėjusi šimtmetį. Scenoje ir vaizdo klipuose Madonna juda lyg dvidešimtmetė ir atrodo ne vyresnė nei 30–ies. Ne veltui „Dolce&Gabbana“ stengiasi, kad popkaralienė būtų jų prekės ženklo veidu.
Kai reikia, Madonna sugeba atrodyti moteriškai ir išraiškingai, o jos gundanti figūra įaudrina ne vieną perpus jaunesnį vyrą. Deja, realybėje ši moteris, nepaisant investuotų pinigų ir milžiniškų valios pastangų sportuojant bei laikantis dietų, atrodo... kaip eilinė penkiasdešimtmetė moteris.

AOP nuotr/Kate Moss
AOP nuotr/Kate Moss

Kate Moss (36)
Audringo gyvenimo pėdsakai veide

Ši manekenė įtraukta į dešimties įtakingiausių pasaulio modelių sąrašą. Išsekusios liesos gražuolės su įdubusiais skruostais ir nuovargio šešėliais aplink akis įvaizdis manekenių pasaulyje atsirado pasirodžius būtent keturiolikmetei Kate. Tenka pripažinti, kad šis įvaizdis mados pasaulyje karaliauja jau daugiau nei 20 metų.
Tačiau ne paslaptis, kad gyvenime K. Moss dievina pasilinksminimus, neatsisako nei alkoholio, nei narkotikų. Nenuostabu, jog toks gyvenimo būdas paliko ryškų spaudą gražuolės veide. Vis dažniau Kate priversta viešai neigti gandus, kad jos pilvas išsipūtęs ne dėl to, jog ji laukiasi, o dėl to, kad daug valgo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius