-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 21

Kaip Elžbieta II susitiko su vienmete M.Monroe: nulaižytas lūpdažis ir pažeistas protokolas

70 metų valdžiusi Jungtinės Karalystės monarchė Elžbieta II per nesuskaičiuojamą kiekį renginių susitiko su daugybe įvairiose srityse pasižymėjusių žmonių – spaudė rankas pasaulio lyderiams, sporto grandams, aktoriams, dainininkams, verslininkams. Tačiau neabejotinai vienas ikoniškiausių ir iki šiol prisimenamų momentų – karalienės susitikimas su Holivudo žvaigžde, ekrano karaliene Marilyn Monroe.
Elžbieta II, Marilyn Monroe
Elžbieta II, Marilyn Monroe / Vida Press, „Scanpix“ nuotr.

Ilgiausiai valdžiusi Jungtinės Karalystės monarchė Elžbieta II Balmoralio pilyje, kuri buvo jos mėgstama vasaros rezidencija Škotijoje, mirė 2022-ųjų rugsėjo 8-ąją, būdama 96-erių. Pastaruoju metu karalienė kentėjo nuo įvairių sveikatos problemų, tačiau vien galimybė sulaukti tokio amžiaus – didelė dovana.

Kino žvaigždės, popkultūros ikonos, atlikėjos ir modelio Marilyn Monroe gyvybė užgeso gerokai anksčiau – 1962-ųjų rugpjūčio 4-ąją. Tokiuose filmuose kaip „Džiaze tik merginos“, „Septynerių metų krizė“ ir „Džentelmenai renkasi blondines“ sužibėjusi aktorė iškeliavo būdama vos 36-erių, ir nors oficiali versija yra savižudybė, jos mirtį lydi ne viena sąmokslo teorija.

Vida Press nuotr./Elžbieta II, Marilyn Monroe
Vida Press nuotr./Elžbieta II, Marilyn Monroe

Tačiau šįkart ne apie sąmokslo teorijas, o apie Elžbietos II ir M.Monroe ryšį. Svarstote, kas dar, be pasaulinės šlovės, gali sieti šias, regis, skirtinguose pasauliuose – Bakingamo rūmuose ir Holivude – gyvenusias dvi moteris?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius