-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaip Harry Styleso ir Olivios Wilde romaną padėjo nuslėpti laidų vedėjas Jamesas Cordenas?

Atlikėją Harry Stylesą (26 m.) ir aktorę bei režisierę Olivią Wilde (36 m.) sieja ne tik darbo santykiai. Neabejotinai, tai netikėta žinia, sulaukusi ypač didelio dėmesio. Teigiama, kad pora susitikinėja jau kelias savaites, tačiau kaip jiems pavyko nuslėpti faktą, jog tarp jų žiebiasi meilės liepsna? Pasirodo, prie to prisidėjo žinomas televizijos laidų vedėjas Jamesas Cordenas (42 m.).
Olivia Wilde, Harry Stylesas, Jamesas Cordenas
Olivia Wilde, Harry Stylesas, Jamesas Cordenas / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr. / 15min montažas

Buvęs grupės „One Direction“ narys H.Stylesas šiuo metu filmuojasi aktorės O.Wilde režisuojamame psichologiniame trileryje „Don’t Worry Darling“. Teigiama, kad būtent filmavimo aikštelėje tarp šių dviejų žmonių įsiplieskė jausmai.

Dėl pandemijos prie juostos kūrimo prisidėjusios komandos narių skaičius buvo sumažintas. Tačiau aplink filmavimo aikštelę sukiojasi fotografai, o ir pačioje joje dirba paslapčių nemokantys saugoti žmonės bei aktoriai. Tad porai, niekaip neradusiai vietos, kur bent kelias akimirkas galėtų pabūti tik dviese, į pagalbą atėjo J.Cordenas.

„Harry ir Olivios santykiai labai nauji, – „Page Six“ sakė šaltinis. – Olivia režisuoja filmą Palm Springse, kuriame vaidina Harry, o filmavimo aikštelėje dėl koronaviruso taisyklių dirba tik 10 žmonių.

Filmavimų pradžioje Harry gyveno Jamesui Cordenui priklausiančiame name Palm Springse, todėl jie galėjo būti vieni ir bent kurį laiką nuslėpti santykius.“

Ilgai nuo visų slapstytis aktorei ir dainininkui galiausiai atsibodo ir kaip patvirtinimą, jog jiedu – pora, O.Wilde ir H.Stylesas drauge pasirodė bičiulių šventėje.

„Visi buvo nustebę ir džiaugėsi, kai Harry į vestuves atvyko su Olivia bei ją pristatė kaip savo merginą“, – tęsė šaltinis.

Vėliau pora buvo nufotografuota drauge grįžtanti jau nebe į J.Cordeno, artimo H.Styleso bičiulio, su kuriuo susipažino dar tada, kai priklausė „One Direction“, namus, bet į atlikėjo būstą.

Šioje dviejų žmonių draugystėje labiausiai intriguoja ne tik tai, kad visai neseniai O.Wilde ir buvęs jos sužadėtinis Jasonas Sudeikis (45 m.), su kuriuo augina du vaikus, pranešė apie ilgalaikių santykių nutraukimą, bet ir tai, kad naujasis aktorės mylimasis – net 10 metų už ją jaunesnis. Anot šaltinių, pačiam dainininkui tai nė kiek nerūpi.

H.Stylesas yra susitikinėjęs ir su vyresnėmis moterimis. Kai atlikėjui buvo vos 17 metų, labai trumpai jis draugavo su tada 31-erių televizijos laidų vedėja Caroline Flack.

Ilgame H.Styleso merginų sąraše – ir tokios žvaigždės kaip Taylor Swift, Kendall Jenner, modelis Camila Morrone bei kitos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kodėl konservatyvių pažiūrų žmones taip išgąsdino suknelę vilkintis Harry Stylesas?

Su suknele ant „Vogue“ viršelio įsiamžinęs Harry Stylesas už lyčių normų griovimą sulaukė palaikymo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius