Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip „The Beatles“ gerbėjui tapti grupės ekspertu? Įgyti studijų apie atlikėjus magistro laipsnį

„The Beatles“ gerbėjai – sukluskite. Liverpulio universitetas kviečia įgyti studijų apie populiariąją ketveriukę magistro laipsnį, skelbia BBC.
Johnas Lennonas (trečias iš kairės) ir  „The Beatles“
Johnas Lennonas (trečias iš kairės) ir „The Beatles“ / „Scanpix“ nuotr.

„The Beatles”: muzikos industrija ir paveldas – taip vadinasi magistro studijos, kurių metu studentai sužinos apie grupės įtaką populiariajai muzikai ir kultūrai, sako jų vadovas.

Dr. Holly Tessler pridūrė, kad studijų programa unikali tuo, jog tyrinėja grupės palikimą, taip pat skiriama nemažai dėmesio paveldui ir turizmui Liverpulyje bei Jungtinėje Karalystėje. Studentai taipogi galės aplankyti grupei ankstyvaisiais jos gyvavimo metais reikšmingas vietas Merseyside.

Rugsėjį prasidėsiančios studijos skirtos žmonėms, „šiuo metu dirbantiems arba svarstantiems siekti karjeros muzikos ir kūrybiškumo reikalaujančiose industrijose“, teigia aukštosios mokyklos atstovas.

Dr. Mike’as Jonesas, „Beatles Legacy Group“ narys pridūrė, kad šios studijos padės suprasti „gilius, reikšmingus ir ilgalaikius santykius“ tarp grupės ir miesto.

„Liverpulis turėtų būti laikomas ne tik „The Beatles“ gimimo vieta, bet ir jų lopšiu. Ką „The Beatles“ paskleidė po pasaulį, iš dalies yra unikali Liverpulio kultūra“, – sakė jis.

Tiesa, tai ne pirmas kartas, kuomet gimtajame muzikantų mieste siūloma įgyti panašių studijų magistro laipsnį. Dar 2011-aisiais viena kanadietė tapo pirmąja, gavusia „The Beatles“, populiarioji muzika ir visuomenė“ studijų Liverpulio Hope universiteto diplomą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius