Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kalbas apie sužadėtuves pakurstė ant aktorės Halle Berry bevardžio pirštelio sužibėjęs žiedas

Dusyk išsiskyrusi aktorė Halle Berry anksčiau viešai tvirtino, nebenorinti daugiau vedybų po to, kai ją apgaudinėjo buvę vyrai – beisbolo žaidėjas Davidas Justice‘as ir dainininkas Ericas Benetas. Panašu, kad nauja meilė pakeitė moters požiūrį, mat ant jos kairės rankos bevardžio piršto žiba naujutėlaitis žiedelis.
Halle Berry
Halle Berry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad 45-erių aktorei galėjo pasipiršti mylimasis, prancūzų aktorius Olivier‘as Martinezas. Bulvarinės žiniasklaidos teigimu, H.Berry ranką papuošęs auksinis žiedas su dideliu smaragdą primenančiu akmeniu galėtų būti sužadėtuvių dovana. Tiesa, jei akmuo – tikras smaragdas, žiedas turėjo atsieiti jį pirkusiam asmeniui apvalią sumelę.

H.Berry ir sausio 12-ąją 46-erių sulauksiantis O.Martinezas yra kartu daugiau kaip metus. Jie susitikinėti pradėjo 2010-ųjų pradžioje, nusifilmavę trileryje „Dark Tide“. Pirmąsyk su naujuoju žiedu aktorė pastebėta gruodžio 29-ąją, tad daroma prielaida, kad prancūzas jai pasipiršo per Kalėdas.

„Aš niekada niekada nebesituoksiu. Manau, pasiekiau tokį gyvenimo etapą, kai tikiu, kad du žmonės gali dalintis savo gyvenimą be žiedo ar popieriaus“, – 2009-aisiais sakė H.Berry. Tuo metu ji susitikinėjo su modeliu Gabrieliu Aubry, kuris yra jos dukros Nahlos tėvas. Jie išsiskyrė anaiptol ne gražiai ir 2010-aisiais aršiai kovojo dėl dukters globos.

O.Martinezas niekuomet nebuvo vedęs, bet buvo arti – aktorius vos nesusituokė su buvusia mylimąja, dainininke Kylie Minogue po ketverių metų draugytės. Tačiau pora išsiskyrė 2007-ųjų vasarį.

H.Berry pirštą papuošusį žiedą pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius