Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinis Velso princo Williamo ir princesės Catherine atvirukas: tokios nuotraukos jie dar neturėjo

Velso princas Williamas su princese Catherine išlaikė savo kalėdinę tradiciją – įsiamžino šeimyninėje fotosesijoje. Socialiniuose tinkluose pasidalintoje nuotraukoje su tėvais pozuoja George’as, Charlotte ir mažasis Louisas.
Velso princas Williamas ir princesė Catherine su vaikais
Velso princas Williamas ir princesė Catherine su vaikais / Johno Shinnerio nuotr.

Nostalgiją keliančioje juodai baltoje fotografijoje visi penki šeimos nariai atrodo išties paprastai. Princai Williamas ir George’as dėvi juodas klasikines kelnes, o jaunėlis Louisas pasipuošęs šortais.

Princesės Catherine ir Charlotte pozuoja mūvėdamos džinsus. Bendrą šeimos stilių sieja dailūs baltos spalvos marškiniai.

„Mūsų šeimos kalėdinis atvirukas“ – parašė jie prie nuotraukos socialinėje žiniasklaidoje.

Šį portretą įamžino fotografas Johnas Shinneris, kuris su karališka šeima yra dirbęs ir ankščiau.

Internete žmonės pastebėjo, kad ši nuotrauka kitokia. Anksčiau princas Williamas su princese Kate dalindavosi spalvotomis fotografijomis, kurios dažniausiai buvo atrenkamos iš šeimos kelionių akimirkų.

Šiais metais pasidalinta juodai balta nuotrauka įamžinta Vindzoro pilyje, kuri įsikūrusi apie 30 km į vakarus nuo Londono. Būtent ten dar pernai metais persikėlė visa princo Williamo šeima.

Pernai princas Williamas ir princesė Catherine pasirinko anksčiau nematytą nuotrauką, kurioje jie pozavo sauletą bei šiltą vasaros dieną. Ši fotografija britų žiniasklaidoje buvo praminta viena iš paprasčiausių visoje karališkos šeimos istorijoje.

Minėta nuotrauka užfiksuota karališkai šeimai priklausančiuose užmiesčio namuose Anmer Hall, Norfolke. Velso princesė Catherine ne kartą minėjo, kad būtent ten ji jaučiasi geriausiai.

2021 metais princas Williamas ir princesė Catherine kalėdiniam atvirukui pasirinko fotografiją, kurioje jie pozuoja su vaikais per privačią šeimos kelionę į Jordaniją.

Ši šalis yra svarbi Catherine, nes vaikystėje ji dvejus metus gyveno Jordanijoje, kai jos tėvas dirbo oro linijų bendrovėje „British Airways“. Princas Williamas taip pat anksčiau lankėsi Jordanijoje, kai 2018 m. dalyvavo savo kelionėje po Artimuosius Rytus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius