Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karalienė Camilla sulaukė džiuginančio įamžinimo: pamačius lėlę Barbę – netikėta reakcija

Karalienė Camilla nuo šiol gali pasidžiaugti dar vienu maloniu įamžinimu – jai buvo sukurta jos lėlė Barbė. Tokios mielos dovanos karalienė sulaukė ne veltui.
Karalienė Camilla „Wow“ renginyje
Karalienė Camilla „Wow“ renginyje / Vida Press nuotr.

Nuo šiol karalienė Camilla gali pasigirti nuosava lėle Barbe, visiškai identiška jai. Karalienei Camillai sulaukė vienetinės Barbės, kuri buvo papuošta jos ne kartą dėvėtais drabužiais – mėlyna Fionos Clare sukurta suknele, juoda Amandos Wakeley darbo pelerina ir Elioto Zedo kurtais batais. Lėlės šukuosena taip pat sukurta tiksliai pagal Camillos garbanas.

Kaip rašo BBC, tokią pat aprangą dėvinti lėlė Barbė karalienei Camillai buvo įteikta ne veltui – už tai, kad ji eina fondo „Women Of The World (Wow)“ prezidentės pareigas.

Ši labdaros organizacija skatina lyčių lygybę, garsina moterų ir mergaičių pasiekimus ir nagrinėja kliūtis, trukdančias joms išnaudoti savo potencialą.

Vida Press nuotr./Karalienė Camilla „Wow“ renginyje
Vida Press nuotr./Karalienė Camilla „Wow“ renginyje

Išskirtinė lėlė karalienei buvo įteikta per Bakingemo rūmuose vykusį WOW fondo renginį, skirtą Tarptautinei moters dienai paminėti.

Šiame renginyje dalyvavo gausus būrys svečių, tarp kurių – aktorė Helen Mirren, Doreen Lawrence, dainininkė Mel B iš grupės „Spice Girl“.

Vida Press nuotr./Karalienė Camilla „Wow“ renginyje
Vida Press nuotr./Karalienė Camilla „Wow“ renginyje

Bakingemo rūmuose vykusio renginio metu karalienė, laikydama miniatiūrinę savo versiją, nepraleido progos pašmaikštauti: „Mane atjauninote gal kokiais 50 metų. Visi turėtume turėti po savo Barbę“.

Vida Press nuotr./Karalienė Camilla „Wow“ renginyje
Vida Press nuotr./Karalienė Camilla „Wow“ renginyje

Renginio metu, kalbėdama apie moterų vaidmenį visuomenėje, Camilla netikėtai parodė ir akmenis, kuriuos metusios dvi sufražistės išdaužė Bakingemo rūmų langus.

„Mano manymu, 1914 metais juos metusioms moterims jie reiškė viltį. Viltį, kad ateityje jos nebebus savo istorijos aukomis. Tačiau tuo pačiu jie reiškė ir viltį, kad galima, Christabel Pankhurst žodžiais tariant, pasiekti, kad pasaulis taptų geresne vieta moterims“, – kalbėjo karalienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius