Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Karališkose vestuvėse „Spice Girls“ nekoncertuos: „Mel B tik pajuokavo“

Karališkosios vestuvės vis dar ieško vestuvių muzikantų – prieš savaitę pasirodę pranešimai apie „Spice Girls“ koncertavimą iškilmėse, pasirodo, buvo gerokai perdėti. Bent taip sako grupės narė Mel C.
„Spice Girls“
„Spice Girls“ / „Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad vasario pabaigoje kita legendinės grupės narė Mel B dalyvavo laidoje „The Real“, kurioje pasigyrė, kad dalyvaus princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse. Vedėjų perklausus, ar gavo kvietimą, Mel B mįslingai atsakė: „Na, yra penkios „Spice Girls“ narės...“

Vedėjos ėmė tiesiog klykti iš laimės ir nuostabos, tačiau susigriebusi, kad galbūt pasakė per daug, Mel B išraudo ir stengėsi nukreipti temą. Tačiau to užteko, kad per žiniasklaida praskrietų žinia apie „Spice Girls“ koncertavimą karališkose vestuvėse.

Jokio oficialaus patvirtinimo po šio interviu nebuvo nei iš grupės, nei iš Kensingtono rūmų. O antradienį dalyvaudama viename renginyje kita grupės narė Mel C, kurios tikrasis vardas yra Melanie Chisholm, paneigė šią informaciją.

„O taip, kilo didžiulis žiniasklaidos susidomėjimas dėl to, bet mano pakvietimas manęs dar nepasiekė. Viskas per tą sniegą – manau, jis pasimetė kažkur sniege“, – juokavo dainininkė, tačiau surimtėjusi pridūrė: „Manau, kad Mel B tiesiog pajuokavo, o žiniasklaida iš to išpūtė per didelį burbulą.“

„Scanpix“/AP nuotr./Melanie Chisholm
„Scanpix“/AP nuotr./Melanie Chisholm

Taigi „Spice Girls“ kandidatūrai atkritus, karališkosios šeimos gerbėjai toliau įnirtingai svarsto, kas koncertuos gegužės 19-ąją vyksiančiose princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse. Anksčiau kalbėta apie Edo Sheerano kandidatūrą, tačiau šis išsklaidė gandus atkreipdamas dėmesį, jog kaip tik tą dieną su savo gastrolėmis koncertuos Dubline. Tuo tarpu seras Eltonas Johnas viešai išsireiškė, kad savo planus sutiktų pakeisti, jei tik gautų pakvietimą iš karališkosios šeimos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius