Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkosios šeimos gerbėja susitikimo su Karoliu III nepamirš: pabučiavo į lūpas

Pirmąją savo karaliavimo dieną naujasis Jungtinės Karalystės monarchas Karolis III atvyko į Bakingamo rūmus. Čia jį pasitiko gerbėjų minia, kuriems jis noriai spaudė rankas ir kalbėjosi. Viena moteris šios dienos nepamirš niekada – ji griebė karalių į glėbį ir jį pabučiavo.
Karalių Karolį III pabučiavo gerbėja
Karalių Karolį III pabučiavo gerbėja / Scanpix nuotr. ir stop kadras

Praėjus dienai po motinos karalienės Elžbietos mirties, karalius Karolis III iš Škotijos sugrįžo į Londoną. Prie Bakingamo rūmų susirinkusi gausi minia jį pasitiko su gėlėmis ir dovanomis. Naujasis karalius su gerbėjais noriai bendravo, spaudė jiems rankas ir dėkojo už palaikymą.

Tačiau viena karališkosios šeimos gerbėja šia galimybe susitikti su karaliumi pasinaudojo originaliu būdu. Jenny Assiminios paklausė, ar negalėtų karaliaus pabučiuoti – ir jam sutikus taip ir padarė.

Stop kadras/Karalių Karolį III pabučiavo gerbėja
Stop kadras/Karalių Karolį III pabučiavo gerbėja

„Mačiau jį prieš save. Negalėjau tuo patikėti, paklausiau jo – „ar galiu jus pabučiuoti?“. Jis atsakė – „na, taip“. Čiupau jį į glėbį, buvau labai laiminga. Ačiū Dievui, kad galėjau jį sutikti ir pabučiuoti“, – interviu CNN pasakojo moteris.

VIDEO: See moment woman kisses King Charles outside palace

Iš Kipro kilusi moteris CNN pasakojo, jog yra didžiulė karališkosios šeimos gerbėja: „Myliu karališkąją šeimą. Visada juos stebiu, perku suvenyrus“.

J.Assiminios teigė, jog karalius Karolis atrodė „liūdnas“. Moteris paaiškino, jog su karaliumi Karoliu III ją sieja vienas dalykas – karaliaus tėvas princas Philipas buvo graikas, o Jenny vyras taip pat kilęs iš šios šalies.

15min primena, kad Didžiosios Britanijos karalius Karolis III penktadienį savo inauguracinėje kalboje pažadėjo sekti savo velionės motinos „viso gyvenimo tarnystės“ pavyzdžiu.

Pirmą kartą kaip monarchas kreipdamasis į Jungtinę Karalystę ir Tautų Sandraugą iš Bakingamo rūmų, Karolis III padėkojo savo „mylimai mamai“ už jos „meilę ir atsidavimą mūsų šeimai bei tautų šeimai“.

„Kaip tai darė karalienė su tokiu nepalaužiamu atsidavimu, taip ir aš dabar iškilmingai pasižadu visą likusį man Dievo duotą laiką ginti konstitucinius principus, kurie yra mūsų tautos pamatas.“

Karoliui III sakant kalbą, aukšto rango pareigūnai ir iškilūs visuomenės veikėjai dalyvavo pamaldose už velionę karalienę Šv. Pauliaus katedroje, kur pirmą kartą oficialiai nuskambėjo atnaujintas nacionalinis himnas „God Save the King“ (Dieve, sergėk karalių).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius