Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kardashianų klaną krečia dar vienas neištikimybės skandalas: „į kairę“ suko ir Kylie Jenner mylimasis?

Garsiojo Kardashianų ir Jennerio klano moterims pastaruoju metu – ne pačios smagiausios dienos. Iš pradžių Khloe Kardashian sužinojo, kad jos mylimasis buvo neištikimas, o dabar tokie patys įtarimai krito ir ant Kylie Jenner (21 m.) širdies draugo.
Kylie Jenner ir Travis Scottas
Kylie Jenner ir Travis Scottas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad praėjusią savaitę visa pramoginė žiniasklaida mirgėjo nuo pranešimų apie Khloe Kardashian santykių dramą: jos mylimasis NBA krepšininkas Tristanas Thompsonas išdavė ją su šeimos drauge Jordyn Woods. Ji – geriausia Kylie Jenner draugė nuo paauglystės, merginos net gyveno kartu, tačiau po skandalo Woods išsikraustė iš Jenner namų ir jų draugystė apskritai pakibo ant plauko.

Apie netikėtą Jordyn Woods nuotykį su sesers mylimuoju sužinojusi Kylie Jenner rimtai susirūpino ir savo santykiais bei jų tvirtumu. Pranešama, kad ji turėjo rimtą pokalbį su savo mylimuoju ir dukrelės Stormi tėvu Travisu Scottu (26 m.) – iškamantinėjo, ar Jordyn kada nors flirtavo su juo ar elgėsi kaip nors kitaip nederamai. Reperis esą patikino savo mylimąją, kad to niekada nebuvo, o jei būtų buvę – iš karto apie tai būtų pasakęs jai.

Tačiau tuo viskas nenurimo. Portalo TMZ žiniomis, šią savaitę pora turėjo labai rimtą konfliktą, mat Kylie Jenner esą gavo įrodymų apie reperio neištikimybę.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Travis Scottas su dukra Stormi
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Travis Scottas su dukra Stormi

Pranešama, kad trečiadienio vakarą koncertuoti Niujorke turėjęs reperis savo pasirodymą atšaukė ir parskrido namo į Los Andželą spręsti santykių dramos. Tačiau jo atstovas spaudai gandus apie neištikimybę neigia ir tikina, kad atšauktas koncertas su tuo nė kiek nesusijęs.

„Travis Scottas kategoriškai neigia buvęs neištikimas Kylie. Tai netiesa, jis to nepadarė. Jis vieną savo pasirodymą atšaukė tiesiog dėl to, kad prastai jautėsi“, – portalui ET aiškino reperio atstovas spaudai.

15min primena, kad Kylie Jenner ir Travis Scottas pora tapo 2017-ųjų balandį, ir pačioje santykių pradžioje jie sulaukė netikėtos žinios apie neplanuotą nėštumą. 2018-ųjų vasarį porai gimė dukra Stormi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius