Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karlas Lagerfeldas mados žurnalo fotosesijoje įamžino Kim Kardashian nėštumą

Iki kol pradėjo susitikinėti su stilinguoju reperiu Kanye Westu, Kim Kardashian vis būdavo kritikuojama dėl blogo skonio, o elitiniai mados žurnalai visaip bandė jos išvengti. Pamažu viskas keičiasi – besilaukdama pirmagimės Kim Kardashian pozavo „CR Fashion Book“ žurnalui ir papuošė jo viršelį.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Fotosesiją žurnalui „CR Fashion Book“ galite pamatyti paspaudę čia.

32-ejų realybės šou žvaigždę gegužę, likus mėnesiui iki gimdymo, fotografavo pats Karlas Lagerfeldas, „Chanel“ vyriausiasis dizaineris.

Fotosesijai vadovavo vyriausiasis „Givenchy“ dizaineris Riccardo Tisci, kūręs ir iškritikuotą Kim Kardashian įvaizdį per svarbiausią metų mados renginį „Met Ball“.

„Žmonės gali sakyti ką panorėję. Man nėštumas yra pats gražiausias dalykas pasaulyje. Ji yra pati gražiausia nėščia moteris, kokią man yra tekę rengti per visą mano karjerą“, – Riccardo Tisci gynė Kim Kardashian po to, kai ji buvo sumaišyta su žemėmis dėl savo įvaizdžio.

Nuo 2012-ųjų leidžiamą kassezoninį žurnalą „CR Fashion Book“ kuria mados elito atstovė Carine Roitfeld, 10 metų buvusi prancūziškojo „Vogue“ vyriausioji redaktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius