Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Kas liko už kadro: Kylie slėpė savo nėštumą, o Kim – skyrybų reikalus

Po 14-os metų ir 20-ies dramatiškų įvykių kupinų sezonų baigėsi realybės šou „Keepin Up With The Kardashians“ era. Ta proga viena iš prodiuserių Farnaz Farjam atskleidė keletą šeimos paslapčių, taip ir likusių už kadro.
Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ir Khloe Kardashian
Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ir Khloe Kardashian / Vida Press nuotr.

„Variety“ prodiuserė, su šou dirbusi nuo pat jo premjeros 2007 m., pasidalijo, kaip Kim pati viena tvarkėsi su Kanye Westo skyrybomis bei tuo, jog Kylie, filmuodamasi atskirame nuo šeimos projekte, slėpė savo nėštumą.

Kaip pasakojo Farnaz Farjam, kad laukiasi Traviso Scotto kūdikio, 24-ejų verslininkė sužinojo filmuodamasi „Life of Kylie“ – merginos kasdienybę sekusiame projekte.

„Mes nežinojome. Ji nuslėpė tai ir nuo kamerų“, – pridūrė prodiuserė. Vėliau peržiūrėjus visą medžiagą ji sakė radusi tą akimirką, kuomet Kylie sužinojo esanti nėščia. Šią žinią ji nuslėpė ir nuo savo sekėjų, nors spekuliacijų būta. Vis dėlto 2018 m. vasario pradžioje Kylie Jenner patvirtino tapusi mama.

„Prieš man randant tą medžiagą vienas šeimos narys pasakė, kad ji laukiasi, bet nori tai išlaikyti paslaptyje. Maniau, kad man spendžiami spąstai ir taip bandoma išsiaiškinti, kas nutekino šią informaciją, – dalijosi prodiuserė, iš pradžių maniusi, kad jai meluojama siekiant išsiaiškinti tiesą. – Kartais taip būdavo daroma, kad būtų surastas kaltasis.“

Nepaminėti nepavyko ir vieno garsiausių šių metų Kardashianų klano skandalo – Kim ir Kanye Westo skyrybų. Pasak prodiuserės, Kim Kardashian skyrybų našta nesidalijo.

„Nebuvo taip sunku kaip tada, kai skyrėsi Caitlyn ir Kris arba Scottas ir Kourtney, arba Lamaras ir Khloe, nes Kim pasiliko viską sau. Net su šeima ji per daug nesidalijo – tvarkėsi viena pati“, – tęsė Farnaz Farjam.

Ne tik ji, bet ir kiti ilgus metus su realybės šou dirbę žmonės tikina pastebėję ženklus, kad Kim ir Kanye santuoka byra.

„Keeping Up With The Kardashians“ premjera įvyko 2007 m. spalio 14 d. Ne paslaptis, kad žvaigždėmis rūpinosi didelė makiažo meistrų ir plaukų stilistų komanda, bet pačiais pirmaisiais metais moterys grimuodavosi ir šukuodavosi pačios. O jei reikėdavo skristi lėktuvu, jokių bilietų pirmoje klasėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius