Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kate Beckinsale neatsispiria į sūnus tinkantiems mylimiesiems: vėl susitikinėja su perpus jaunesniu

Anglų aktorę Kate Beckinsale, rodos, domina tik gerokai už ją jaunesni vyrai. Po nuskambėjusio trumpo romano su 26-erių komiku Pete’u Davidsonu, dabar 46-erių moteris šildosi kito, jai į sūnus tinkančio vaikino glėbyje.
Kate Beckinsale, Goody Grace'as
Kate Beckinsale, Goody Grace'as / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kate Beckinsale

„Daily Mail“ paparacai įamžino garsią kino filmų aktorę Velykų sekmadienį Los Andžele vaikštinėjančią su 22 metų amžiaus roko muzikos atlikėju Goody Grace’u.

Kad porą sieja kur kas daugiau nei tik bičiulystė patvirtina tai, jog Kate Beckinsale ir Goody Grace’as visą pasivaikščiojimo laiką buvo susikibę rankomis, o vėliau aktorė įsisupo į jo glėbį. Nuotraukas galite pamatyti čia.

Vida Press nuotr./Goody Grace'as
Vida Press nuotr./Goody Grace'as

Tiesa, kalbos, kad Kate Beckinsale širdį užkariavo naujas jaunuolis pasklido dar šių metų pradžioje, kai akylūs aktorės gerbėjai pastebėjo, kad po moters nuotraukomis instagrame aktyviai reiškiasi muzikos žvaigždė Goody Grace’as. Kiekvieną jo įrašą komentavo ir pati aktorė. Viešas jųdviejų velykinis pasirodymas išsklaidė bet kokias abejones, kad pora – tik draugai.

Beje, Goody Grace’as – vos metais vyresnis už Kate Beckinsale dukrą Lily Sheen (21).

Kad Kate Beckinsale širdis linksta prie jaunesnių vyrų – nebe paslaptis. Kaip jau minėjome, prieš daugiau nei metus užsienio žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad romantiški jausmai užsimezgė tarp jos ir komiko Pete’o Davidsono – net dviem dešimtečiais jaunesnio už aktorę.

Ši draugystė tęsėsi vos keturis mėnesius, tačiau nepaisant išsiskyrimo, Pete’as Davidsonas apie Kate Beckinsale atsiliepia tik gerai. Radijo interviu jis užsiminė, kad aktorė – vienas linksmiausių jo sutiktų žmonių.

Vida Press nuotr./Kate Beckinsale ir Pete'as Davidsonas
Vida Press nuotr./Kate Beckinsale ir Pete'as Davidsonas

Prieš santykius su Pete’u Davidsonu Kate Becksinsale susitikinėjo su 30-mečiu Jacku Whitehallu (2018 metais) ir 21-erių Mattu Rife (2017 metais).

15min primena, kad daugiau nei 12 metų aktorė Kate Beckinsale santuokoje gyveno su režisieriumi Lenu Wisemanu. 2004 metais atšokę vestuves po pažinties 2003 metų juostos „Underworld“ filmavimo aikštelėje, juodu išsiskyrė 2016-aisiais.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kate Beckinsale ir Lenas Wisemanas (2014 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kate Beckinsale ir Lenas Wisemanas (2014 m.)

Prieš tai Kate Beckinsale susitikinėjo su aktoriumi Michaelu Sheenu (nuo 1995 iki 2003 metų), su kuriuo susilaukė dukters Lily Sheen.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius