-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Middleton diagnozuotas vėžys: pranešė pati Velso princesė

Kate Middleton nutraukė ilgą tylą apie savo sveikatą – Velso princesė paskelbė, kad serga vėžiu. Apie tai pranešė BBC.

Velso princesė penktadienį pasidalijo vaizdo įrašu, kurį paskelbė Kensingtono rūmai. Jame Kate kreipiasi į visuomenę atskleisdama, kad jai buvo diagnozuotas vėžys. Tai buvo atrasta per jos pilvo operaciją sausį.

K.Middleton pasakoja, kad iš pradžių buvo manyta, kad tai nėra vėžys, tačiau padarius tyrimus paaiškėjo tiesa.

„Sausio mėn. Londone man buvo atlikta didelė pilvo operacija ir tuo metu buvo manoma, kad mano būklė nėra vėžinė. Operacija buvo sėkminga. Tačiau po operacijos atlikus tyrimus buvo nustatytas vėžys. Mano medikų komanda man patarė atlikti profilaktinį chemoterapijos kursą ir šiuo metu esu pradiniame šio gydymo etape“, – teigia Velso princesė.

Ji teigia, kad sužinojus apie ligą, ištiko šokas. O sunkiausia viską buvo paaiškinti vaikams.

„Žinoma, buvo didžiulis šokas, ir mes su Williamu padarėme viską, ką galime, kad su tuo susidorotume ir susitvarkytume privačiai vardan savo jaunos šeimos.

Kaip galite įsivaizduoti, tai užtruko. Man prireikė laiko atsigauti po didelės operacijos, kad galėčiau pradėti gydymą. Bet, svarbiausia, mums prireikė laiko paaiškinti viską George'ui, Charlottei ir Louisui taip, kad jie suprastų, ir patikinti juos, kad man viskas bus gerai.

Kaip aš jiems sakiau: Aš jaučiuosi gerai ir stiprėju kiekvieną dieną, sutelkdama dėmesį į dalykus, kurie padės man pasveikti mano mintyse, kūne ir dvasioje.

Williamo buvimas šalia manęs taip pat yra puikus paguodos ir nusiraminimo šaltinis. Kaip ir meilė, palaikymas ir gerumas, kurį parodė daugelis iš jūsų. Mums abiem tai reiškia labai daug“, – vaizdo įraše teigia K.Middleton.

Savo vaizdo įraše K.Middleton prašo privatumo šiuo sunkiu metu, kai jai atliekama chemoterapija.

Žmonės.lt primena, kad Velso princesė Kate Middleton sausio mėnesį buvo paguldyta į ligoninę dėl pilvo operacijos. Kaip skelbė Kensingtono rūmai, vienoje Londono klinikoje jai buvo atlikta operacija, o K.Middleton joje turėjo likti nuo dešimt iki keturiolikos dienų.

Kensingtono rūmų atstovas paskelbė, kad Velso princesė paguldyta į ligoninę dėl pilvo operacijos.

„Jos Karališkoji Didenybė Velso princesė vakar buvo paguldyta į Londono kliniką planinei pilvo operacijai. Operacija buvo sėkminga ir tikimasi, kad ji liks ligoninėje nuo dešimties iki keturiolikos dienų, o po to grįš namo toliau sveikti. Remiantis dabartiniais medikų patarimais, vargu, ar ji grįš į viešąsias pareigas iki Velykų“, – tuo metu buvo skelbiama oficialiame pranešime.

Nuo vėžio šiuo metu gydomas ir princesės uošvis karalius Karolis III.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius