Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katy Perry apkaltinta seksualiniu priekabiavimu: draugų akivaizdoje numovė modeliui kelnes

Amerikiečių atlikėja Katy Perry (34) kaltinama seksualiai priekabiavusi prie modelio Josho Klosso. Vyras pasirodė atlikėjos 2010 metų vaizdo klipe „Teenage Dream“. Apie galimą atlikėjos priekabiavimą modelis prisipažino sekmadienį instagrame. Vyras įraše nurodė, kad jubiliejinio vakarėlio metu Katy numovė jam apatinius ir prieš visus svečius parodė jo lytinius organus.
Katy Perry ir Joshas Klossas
Katy Perry ir Joshas Klossas / „Scanpix“ ir Socialinių tinklų nuotr.

Modelis 2010 metų vaizdo klipe „Teenage Dream“ pasirodė kaip romantiškus jausmus atlikėjai demonstruojantis jaunuolis. Visgi švenčiant bendro draugo gimtadienį vyras nustojo žavėtis Katy, kai ji netikėtai nutraukė jo apatinius žemyn ir grupei žmonių parodė jo lytinius organus.

Apie seksualinį priekabiavimą vyras paskelbė sekmadienį, kai į instagramą įkėlė ilgą įrašą, kuriame prisipažino ir paaiškino, kodėl iki šiol niekam nepapasakojo apie nemalonų įvykį. Tame pačiame įraše vyras atskleidė, kad tai taip pat buvo vaizdo klipo paminėjimo šventė.

VIDEO: Katy Perry - Teenage Dream (Official)

„Tą kartą aš atsivedžiau draugą, kuris labai norėjo su ja susitikti. Tai buvo kostiumų dizainerio Johnny Wujeko gimtadienio vakarėlis, kuris vyko „Moonlight rollerway“ čiuožykloje. Net tada, kai pamačiau ją, ji vis tiek buvo mano simpatija“, – rašė J.Klossas.

„Bet tuo metu, kai atsisukau ją supažindinti su savo draugu, ji patraukė mano „Adidas“ treningines kelnes ir apatinius, kad galėtų keliems savo draugams ir visai kompanijai parodyti mano lytinį organą“, – toliau tęsė modelis.

Nemalonus incidentas nutiko po vaizdo klipo „Teenage Dream“ filmavimo. Nors po šio įvykio praėjo beveik dešimt metų, vyras tokį poelgį laiko žeminančiu, privertusiu jį jaustis apgailėtinai ir gėdingai.

Socialinių tinklų nuotr./Joshas Klossas
Socialinių tinklų nuotr./Joshas Klossas

„Apie tai pasakoju, nes mūsų kultūra bando įrodyti, kad vyrai, kurie turi galią, yra iškrypę. Tačiau moterys yra tokios pat šlykščios. Taigi, laimingo minėjimo painiam, įžeidžiančiam ir menkinančiam darbui, kurį kada nors esu daręs.

Šia proga aš net norėjau sudainuoti dainą ir pagroti ją ukulėle, bet tada, kai pasisukau, pagalvojau, velniop tai, aš daugiau nepadėsiu jai kurti įvaizdžio antrą kartą“, – socialiniame tinkle rašė J.Klossas.

View this post on Instagram

You know. After I met Katy, we sang a worship song, “open the eyes of my heart” She was cool and kind. When other people were around she was cold as ice even called the act of kissing me “gross” to the entire set while filming. Now I was pretty embarrassed but kept giving my all, as my ex was busy cheating on me and my daughter was just a toddler, I knew I had to endure for her sake. After the first day of shooting, Katy invited me to a strip club in Santa Barbara. I declined and told her “I have to go back to hotel and rest, because this job is all I have right now” So I saw Katy a couple times after her break up with Russel. This one time I brought a friend who was dying to meet her. It was Johny Wujek’s birthday party at moonlight roller way. And when I saw her, we hugged and she was still my crush. But as I turned to introduce my friend, she pulled my Adidas sweats and underwear out as far as she could to show a couple of her guy friends and the crowd around us, my penis. Can you imagine how pathetic and embarrassed i felt? I just say this now because our culture is set on proving men of power are perverse. But females with power are just as disgusting. So for all her good she is an amazing leader, hers songs are mainly great empowering anthems. And that is it. I continued to watch her use clips of her music videos for her world tour and then her dvd, only highlighting one of her male co-stars, and it was me. I made around 650 in total off of teenage dream. I was lorded over by her reps, about not discussing a single thing about anything regarding Katy publicly. And a couple interviews they edited and answered for me. So, happy anniversary to one of the most confusing, assaulting, and belittling jobs I’ve ever done. Yay #teenagedream I was actually gonna play the song and sing it on ukele for the anniversary, but then as I was tuning I thought, fuck this, I’m not helping her bs image another second.

A post shared by Joshkloss (@iamjoshkloss) on

Pirmo susitikimo su K.Perry metu modelis manė, kad ji yra „kieta ir draugiška“. Vėliau jie net sumanė kartu dainuoti „Open The Eyes Of My Heart“ dainą. Visgi tik po incidento vyras suprato, kad dėl atlikėjos klydo.

„Kai aplinkui buvo kiti žmonės, ji buvo šalta ir visai aktorių grupei pasakojo, kad bučinys buvo „šlykštus“, – apie patirtą pažeminimą pasakojo J.Klossas.

Socialinių tinklų nuotr./Joshas Klossas su dukra
Socialinių tinklų nuotr./Joshas Klossas su dukra

Beje, laikotarpis modeliui taip pat buvo ne iš lengvųjų. Vyras išgyveno dramą su buvusia mergina, kuri jį apgaudinėjo ir paliko auginti mažametę dukrą. Tačiau žinodamas, kad reikia užsidirbti pinigų, J.Klossas su viskuo susitaikė.

„Man buvo labai gėda, tačiau aš stengiausi atiduoti visą save, nes mano buvusi mergina mane apgaudinėjo, o mano dukra tuo metu buvo dar tik kūdikis. Aš žinojau, kad turiu viską ištverti vardan jos“, – prisipažino vyras.

„Po pirmų filmavimų Katy pakvietė mane į striptizo klubą Santa Barbaros mieste. Aš atsisakiau ir pasakiau jai, kad turiu grįžti į viešbutį ir pailsėti, nes šis darbas yra vienintelis, kurį turiu šiuo metu“, – kalbėjo modelis.

Būtent atlikėjos klausimas, kodėl vyras nesutiko su ja eiti į striptizo klubą, paskatino modelį prisipažinti tik po daugelio metų. J.Klossas pasakojo, kad apie įvykį atskleidė tik dabar todėl, nes tuo metu jis buvo per daug traumuotas atlikėjos elgesio ir norėjo palaukti iki kol viskas neatrodys taip, lyg jis tai darytų dėl finansinės naudos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius