-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katy Perry gali tekti brangiai sumokėti už skyrybas su Russellu Brandu

Prieš pat Naujuosius metus apie skyrybas paskelbė amerikiečių dainininkė Katy Perry ir britų komikas Russellas Brandas. Aiškėja, kad vyras gali išlošti nemažai pinigų – jis iš atlikėjos gali prisiteisti apie 20 mln. svarų sterlingų (apie 82,7 mln. Lt).
Katy Perry ir Russellas Brandas
Katy Perry ir Russellas Brandas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Keturiolika mėnesių drauge buvusi pora nepasirašė ikivedybinės sutarties, tad, pagal Kalifornijos valstijos įstatymus 36-erių R.Brandas gali pretenduoti į pusę 27-erių K.Perry turto. Skaičiuojama, kad daug koncertuojanti dainininkė turi jo sukaupusi už maždaug 45 mln. svarų sterlingų (apie 186 mln. Lt). Komiko turtas vertinamas kur kas mažiau – apie 11 mln. svarų sterlingų (apie 45,5 mln. Lt).

2009-aisiais per MTV muzikos apdovanojimus susipažinę komikas ir dainininkė šias Kalėdas praleido atskirai. Los Andželo teismui pateiktuose skyrybų dokumentuose jie nurodė besiskiriantys dėl „nesutaikomų skirtumų“, tai – bene dažniausia garsenybių užrašoma skyrybų priežastis.

„Man sekasi gerai, viskas kitąmet bus geriau“, – leidiniui „Daily Star“ pirmą Naujųjų metų dieną Londone sakė R.Brandas. Apie poros nesutarimus bulvarinė žiniasklaida rašė ne sykį, tačiau garsenybės pasirodžiusių pranešimų nekomentuodavo.

Po žinios apie skyrybas K.Perry su žiniasklaida dar nebendravo, tačiau pasirodė žinių, esą iš Barbadoso kilusi geriausia atlikėjos draugė Rihanna pasikvietė bičiulę paviešėti jos gimtinėje. Šiuo metu K.Perry laiką leidžia Havajuose. „Šiuo metu Katy beveik su niekuo nesikalba, bet ji paskambino Rihannai pasiguosti ir ši ją pakvietė į svečius“, – sakė Dailymail.co.uk šaltinis.

R.Brandas ir K.Perry susituokė 2010-ųjų spalio 23-iąją Radžastane, Indijoje. Jų vestuvių ceremonija vyko pagal indų tradicijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius