Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kevinas Costneris prašo teismo atmesti Stepheno Baldwino jam iškeltą ieškinį

Kevinas Costneris paprašė teismo atmesti milijoninį ieškinį, kurį jam pateikė Stephenas Baldwinas, teigiantis buvęs apgaule įtikintas atsisakyti pelningų savo akcijų ir taip praradęs lauktą pelną už naujai sukurtą valymo technologiją.
Kevinas Costneris
Kevinas Costneris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ieškinį „Šokio su vilkais“ žvaigždei S.Baldwinas pateikė gruodį. Ieškinyje sakoma, kad ieškovas tikėjosi gauti pelno iš K.Costnerio pristatyto naftos filtravimo įrenginio, skirto valyti Meksikos įlankai po pernykščio naftos išsiliejimo.

K.Costnerio ir jo brolio išradėjo projektą finansavo kompanijos BP vadovybė, šiam tikslui skyrusi 50 mln. JAV dolerių.

S.Baldwinas iš aktoriaus reikalauja 4 mln. JAV dolerių, tačiau K.Costneris nori užginčyti šį ieškinį. Šį mėnesį teismui pateiktame dokumente K.Costneris rašo, kad jis pats oficialiai neprisidėjo prie naujosios vandens valymo įrangos platinimo.

Aktorius tvirtina, kad juostos „Paprasti įtariamieji“ žvaigždė S.Baldwinas nepateikė jokių įrodymų, jog K.Costneris jį apgaule būtų įkalbėjęs parduoti savo akcijas.

„Ieškovams nepavyko surasti faktų, kurie galėtų patvirtinti, jog K.Costneris būtų nors kartą melagingai kalbėjęs, nepavyko surasti faktų, iš kurių Teismas galėtų daryti išvadą, kad K.Costneris norėjo apgauti ar suklaidinti Ieškovus, ir nesugebėjo pateikti kokių nors faktų, rodančių, kad ieškovai iš tiesų pasikliovė kokiai nors neteisingais ar klaidinančiais K.Costnerio pareiškimais“, – sakoma K.Costnerio pareiškime teismui.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius