Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kevino Bacono ir Kyros Sedgwick duktė Sosie tapo konkurso „Mis Auksiniai gaubliai 2014“ nugalėtoja

Kevino Bacono ir Kyros Sedgwick duktė Sosie Bacon paskelbta 2014-ųjų „Mis Auksiniai gaubliai“ ir padės įteikti šiuos garbingus Holivudo apdovanojimus per kitąmet vyksiančią „Auksinių gaublių“ ceremoniją.
Kevinas Baconas ir Kyra Sedgwick su dukra Sosie Bacon
Kevinas Baconas ir Kyra Sedgwick su dukra Sosie Bacon / AOP nuotr.

21-erių pradedančioji aktorė Sosie Bacon padės išdalyti statulėles per 71-ąją „Auksinių gaublių“ įteikimo ceremoniją sausio 12 dieną.

„Esu tokia dėkinga Holivudo užsienio spaudos asociacijai už paskyrimą šių metų „Mis Auksiniai gaubliai“. Kaip jaunai aktorei, kuri tik pradeda savo karjerą, tikra garbė būti tokio ypatingo kinui ir televizijai vakaro dalimi“, – trečiadienį, kuomet buvo pristatyta kaip „Mis Auksiniai gaubliai“, sakė Sosie Bacon.

Tokią garbę skiria „Auksinius gaublius“ teikiančios Holivudo užsienio spaudos asociacijos nariai ir paprastai ji atitenka kokios nors įžymybės vaikui. Pernai „Mis Auksiniai gaubliai“ buvo Clinto Eastwoodo ir aktorės Frances Fisher duktė Francesca Eastwood.

Tarp ankstesnių „Mis Auksinių gaublių“ yra ir Bruce'o Williso duktė Rumer Willis (2008 m.), Kevino Costnerio duktė Lily, Melanie Griffith ir Dono Johnsono dukra Dakota Johnson (2006 m.), Joe Mantegnos dukra Gia Mantegna (2011 m.) ir kt.

Sosie Bacon
Sosie Bacon

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius