-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Khloe Kardashian išsiskyrė su Jamesu Hardenu ir bandys išsaugoti santuoką su Lamaru Odomu

Po Lamaro Odomo (35 m.) nelaimės realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (31 m.) nusprendė nutraukti santykius su krepšininku Jamesu Hardenu (26 m.) bei duoti dar vieną šansą savo ir Lamaro santuokai, praneša portalas TMZ.
Khloe Kardashian ir Jamesas Hardenas
Khloe Kardashian ir Jamesas Hardenas / Vida Press nuotr.

TMZ žiniomis, trečiadienio rytą Khloe Kardashian advokatė Laura Wasser nuvyko į teismą prašyti, kad Khloe ir Lamaro skyrybų byla būtų anuliuota, ir teisėjas tenkino šį prašymą.

„Dabar jiems abiem yra labai delikatus ir sudėtingas metas, ir pats protingiausias sprendimas tokiu metu yra nedaryti jokių staigių judesių ir viską pristabdyti, – „People“ situaciją komentavo vienas šaltinis. – Tad ji būtent taip ir daro.“ 

Prieš savaitę be sąmonės viename Nevados viešnamyje rastas dukart NBA čempionas Lamaras Odomas jau atsigavo iš komos, tačiau tebėra sunkios būklės.

Vos sužinojusi apie tai, kas nutiko Lamarui Odomui, Khloe Kardashian iš karto išskrido pas jį į ligoninę Las Vegase. Nepaisant to, kad pora dar prieš dvejus metus nutarė sukti skirtingais keliais, Khloe Kardashian nuo krepšininko nesitraukia nė per žingsnį ir nuolat budi šalia jo.

Ji taip pat yra pasiryžusi padėti jam viso sveikimo procesu, kuris gali užtrukti kelis ar daugiau mėnesių, o svarbiausia – nori duoti savo santuokai su Lamaru dar vieną šansą.

Pasiryžimas nuolat būti šalia Lamaro Odomo ir padėti jam pasveikti turi savo kainą – dėl to Khloe Kardashian turėjo paaukoti savo santykius su krepšininku Jamesu Hardenu, su kuriuo ji susitikinėjo pastaruosius keturis mėnesius.

Vida Press nuotr./Khloe Kardashian Jameso Hardeno rungtynėse
Vida Press nuotr./Khloe Kardashian Jameso Hardeno rungtynėse

TMZ žiniomis, Lamarui Odomui labai nepatiko tai, kad Khloe Kardashian susitikinėja su Jamesu Hardenu ir jis norėjo ją susigrąžinti. Taip pat pranešama, kad pabudęs iš komos ir šalia savęs pamatęs Khloe, jis prisipažino ją vis dar tebemylintis.

Žmonės.lt primena, kad ketverius metus trukusi Khloe Kardashian ir Lamaro Odomo santuoka subyrėjo 2013-ųjų pabaigoje, tačiau gana ilgai užtruko, kol abi pusės susitarė dėl skyrybų ir dokumentus abu pasirašė tik šių metų liepą.

Tačiau tik po Lamaro Odomo nelaimės paaiškėjo, kad teisėjas dar nėra padėjęs parašo ant poros skyrybų bylos, tad techniškai jiedu vis dar tebėra susituokę

„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./Khloe Kardashian ir Lamaras Odomas
„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./Khloe Kardashian ir Lamaras Odomas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius