-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian, kokios dar nematėte: internautai įžvelgė panašumų į dabartinę Kanye Westo žmoną

Pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian (42) tikrai moka stebinti. Įspūdingi jos įvaizdžiai nuolat patraukia internautų dėmesį, tačiau pastarasis, kurį pademonstravo naujausio ant žurnalo „CR Fashion Book“ viršelio, išsiskiria dar labiau – tokios Kim dar nematė niekas.
Bianca Censori, Kim Kardashian ir Kanye Westas
Bianca Censori, Kim Kardashian ir Kanye Westas / Vida Press nuotr.

Neatpažįstama Kim Kardashian papuošė šios savaitės „CR Fashion Book“ žurnalo numerio viršelį. Juodai baltas kadras – itin aštrus ir provokuojantis: juo realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ žvaigždė labai primena dabartinę savo buvusio vyro Kanye Westo žmoną Biancą Censori.

Regis, ji mėgdžiojo firminį B.Censori įvaizdį, kurį sudaro berniukiška šukuosena ir dūminis makiažas.

Už tokį panašumą, ko gero, reikėtų dėkoti stilistams. Kim naują reperio sutuoktinę labiausiai primena trumpu kirpimu. Kiti ryškūs akcentai – katės akių formos akiniai ir itin ploni bei ilgi antakiai, dūminis akių makiažas ir tamsiai rudas lūpdažis.

Sąsajų su Bianca Censori galima įžvelgti ir Kim aprangoje – ji vilkėjo baltą, suodžiais išmargintą palaidinę be liemenėlės, kuri stipriai atdiengė jos krūtinę.

Stilius Kim Kardashian – nebūdingas: tokios šukuosenos ji dar niekada nėra demonstravusi, mat dažniausiai puošiasi garbanomis.

„CR Fashion Book“ viršelis su Kim atvaizdu pasirodė po to Kanye Westo ir Biancos Censori skandalų Italijoje. Kurį laiką čia atostogavusi pora pažeidė Italijos įstatymus, nes viešai dėvėjo veido kaukę, pranešė „MailOnline“.

Vida Press nuotr./Bianca Censori
Vida Press nuotr./Bianca Censori
Vida Press nuotr./Bianca Censori
Vida Press nuotr./Bianca Censori

Šešias savaites Italijoje praleidęs prieštaringa vertinama pora buvo pastebėti dėvintys kaukę Venecijoje, Florencijoje ir neseniai Milane, kur dalyvavo mados savaitėje.

Pagal kovos su terorizmu ir viešąja tvarka teisės aktus dėvėti bet ką, kas „trukdo identifikuoti asmenį“, yra neteisėta ir už tai gresia maksimali bauda iki 2 000 eurų.

Venecijos pareigūnai taip pat atlieka tyrimą dėl Kanye ir Biancos po to, kai praėjusį mėnesį jie buvo užfiksuoti „kompromituojančioje padėtyje“ vandens taksi automobilyje. Bianca buvo užfiksuota klūpinti priešais Kanye ir dėvinti aprangą, atidengiančią jos nuogus sėdmenis.

Venecijos policija jau nustatė laivo vairuotojo tapatybę, taip pat paprašė fotografų perduoti nuotraukas, kurios pasklido po visą pasaulį.

Dabar paaiškėjo, kad Kanye gali būti pradėtas tolesnis tyrimas dėl 1977 m. įvesto Italijos įstatymo, skirto kovai su vidaus terorizmu, 533 straipsnio pažeidimo.

2005 m. po daugybės islamo įkvėptų žiaurių nusikaltimų įstatymas buvo dar kartą atnaujintas, uždraudžiant dėvėti apsauginius šalmus ir visą veidą dengiančius drabužius.

Vienintelės išimtys taikomos dėl religinių priežasčių, o asmuo turi gauti raštišką vietos valdžios institucijų leidimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius