Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Kirsten Dunst nusifilmavo trumpo metražo filme, pašiepiančiame paauglius ir asmenukes

Aktorė Kirsten Dunst nusifilmavo trumpo metražo Matthew Frosto filme, pašiepiančiame nūdienos paauglius ir klestinčią asmenukių kultūrą.
Kirsten Dunst
Kirsten Dunst / Stop kadras

Beveik trijų minučių trukmės filme K.Dunst vaidina pati save. Išėjusi į gatvę ji lūkuriuoja ant šaligatvio, kai greta jos sustoja automobilis. Juo pro šalį važiuoja dvi paauglės. 

Paklaususios, ar lūkuriuojanti moteris – tikrai pati K.Dunst, paauglės netrunka iššokti iš automobilio ir puola fotografuotis su aktore asmenukėse. 

Garsenybė pasidomi, ar jos nenorėtų fotografuoti viena kitos, užuot telefono mygtuką nuspaudusios pačios. „Aš ja nepasitikiu“, – apie greta stovinčią draugę atsakė asmenukei su žvaigžde pozavusi mergina. 

Noriai nusifotografavusi su abiejomis merginomis K.Dunst toliau stovi tyloje. „Nejau nenorite manęs nieko paklausti? Aš atsakyčiau“, – kiek pasimetusi kreipėsi ji matydama, kaip paauglės puola nuotraukomis dalintis socialiniuose tinkluose. „Gal nori užsukti į mano profilį ir susirašinėti?“, – viena per kitą klausė jos. 

Sėdusios į automobilį merginos nuvažiavo. Kelyje jos emocingai džiūgavo, kiek daug žmonių po jų nuotraukomis paspaudė „patinka“. 

ASPIRATIONAL from Matthew Frost on Vimeo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius