Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kitoks garsenybių atžalų mokyklų baigimas: simbolinės nuotraukos ir ceremonijos namuose

Koronaviruso pandemija žmonių gyvenimų visiškai nesustabdė. Kaip ir užsienio pramogų pasaulio atstovų atžalų, šiemet baigusių vidurines ar aukštąsias mokyklas. Tačiau šiuos svarbius pasiekimus jie paminėjo kitaip nei praeitų metų abiturientai ir absolventai – virtualioje erdvėje arba namų kieme.
Julianne Moore, Pierce'o Brosnano ir Heather Lecker vaikai
Julianne Moore, Pierce'o Brosnano ir Heather Lecker vaikai / „Instagram“ nuotr.

23-ejų Dylanas Brosnanas, aktoriaus Pierce’o Brosnano ir Keely Shaye Brosnan sūnus, universiteto baigimą atšventė su tėvais namuose.

„Sveikinu Dylaną su baigimu ir akademiniais pasiekimais USC Kinematografijos menų mokykloje. Keliauk šiuo nauju pasauliu ir paversk jį savu. Būk bebaimis, drąsus ir dosnus. Myliu, tėtis“, – po svarbią dieną jaunuoliui įamžinančia fotografija instagrame rašė Džeimsą Bondą įkūnijęs aktorius.

Aukštąją mokyklą – Davidsono koledžą – šiemet baigė ir aktorės Julianne Moore 22 metų amžiaus sūnus Calas Freundlichas.

„Šiandien mano sūnus @cal_freundlich baigė @davidsoncollege. Didžiuojamės viskuo, ką jam pavyko pasiekti per šiuo ketverius metus – baigti su pagyrimu, žaisti @davidsonbasketball komandoje ir įstoti į magistrą“, – instagrame rašė absolvento mama.

„Skauda širdį, kad negalime šiandien su juo atšvęsti taip, kaip jis yra nusipelnęs. Labai tave mylime, Calai, ir didžiuojamės tavimi“, – tęsė „Oskaro“ laureatė.

Niujorko universiteto diplomas įteiktas buvo ir Kelly Ripa bei Marko Consuelos sūnui Michaelui Consuelos.

„Mirktelėjus praėjo ketveri metai ir šiandien tu laikai paskutinį egzaminą koledže. Sveikiname, Michaelai! Esi virtualus absolventas. Tiesiogine prasme!“ – atžalą sveikino mama, pasidalijusi nuotrauka iš sūnaus mokyklos baigimo 2016-aisiais.

Aukštosios mokyklos baigimą namuose paminėjo ir 22-ejų Ava Sambora, serialo „Melrouzas“ žvaigždės Heather Locklear ir Richie Sambora dukra.

„Rytoj mano mažylei – didžioji LMU baigimo diplomų teikimo ceremonija namuose“, – rašė Heather Locklear.

View this post on Instagram

Yaaay!

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Džiugi nuotaika vyravo ir reperio Ludacris namuose. Čia buvo pasveikinta vidurinę mokyklą baigusi jo dukra Karma Bridges.

Rudenį mergina pradės mokytis Spelmano koledže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius