-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl aktorė Halle Berry turėjo nuskusti dukros plaukus: „Tai buvo vienintelė išeitis“

Aktorė Halle Berry su savo dviem atžalomis – sūnumi Maceo-Robertu (6) ir dukra Nahla Ariela (12) – karantinavosi namuose. Čia vaikai, kaip pasakojo žinoma moteris, tikrai randa kuo užsiimti, tačiau bene mėgstamiausia jų veikla – plaukiojimas baseine. Jame po kelias valandas jie praleidžia kasdien. Plaukiojimas – puiki veikla vaikams, tačiau kasdienis mirkimas vandenyje pridarė ir nemalonumų.
Halle Berry su dukra Nahla Ariela
Halle Berry su dukra Nahla Ariela / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Halle Berry

Per pasirodymą virtualiu formatu surengtoje Jimmy Fallono laidoje „The Tonight Show“, Halle Berry papasakojo, su kokiais sunkumais per karantiną susidūrė jos vyriausia atžala bei kodėl ji turėjo nuskusti dukrai plaukus.

Kaip rašo People.com, vieną vakarą aktorė vaikams padėjo ruošti namų darbus, kai jos 12-metė dukra pasakė: „Mama, bijau tau tai pasakyti, bet paliesk mano pakaušį.“

„Visi plaukai (…) susipynė į didžiulį kamuolį ir priminė susivėlusį kailį. Negalėjau net piršto į jį įkišti, o stipriau patraukus ji pradėdavo rėkti“, – pasakojo aktorė.

VIDEO: Pierce Brosnan Saved Halle Berry from Choking During a James Bond Love Scene

Pamačiusi, kuo virto dukros maždaug pečių ilgio plaukai, Halle Berry stengėsi išlikti rami ir plaukų kirpimo mašinėlės į rankas paimti neskubėjo.

Moteris bandė dukrai padėti, bet po pusvalandžio plaukų gniužulo trynimo kondicionieriumi vaizdas netapo geresnis – plaukai dar stipriau susivėlė. Halle Berry, sutikus dukrai, galiausiai plaukus turėjo nuskusti.

„Jai tas nepatiko, bet tai buvo vienintelė išeitis“, – toliau pasakojo 53-ejų aktorė, po visko dukrai priminusi, kaip svarbu kiekvieną dieną šukuoti plaukus.

Tai – tikrai viena vertingiausių Halle Berry dukros išmoktų pamokų.

Visą Halle Berry pokalbį su Jimmy Fallonu žiūrėkite čia:

15min primena, kad Halle Berry – pirmoji ir kol kas vienintelė juodaodė, laimėjusi „Oskarą“ geriausios pagrindinės aktorės kategorijoje. Prestižinis apdovanojimas jai skirtas už vaidmenį 2002-ųjų filme „Monstrų puota“.

Halle Berry augina du vaikus. Dukters Nahla Ariela tėvas – modelis Gabrielas Aubry, su kuriuo aktorė susipažino „Versace“ prekės ženklo fotosesijoje.

Sūnaus Maceo-Roberto ji susilaukė su buvusiu sutuoktiniu Olivieru Martinezu.

Vida Press nuotr./Halle Berry su dukra Nahla Ariela ir sūnumi Maceo-Robertu
Vida Press nuotr./Halle Berry su dukra Nahla Ariela ir sūnumi Maceo-Robertu

Iš viso Halle Berry buvo ištekėjusi tris kartus. Šiuo metu, užsienio žiniasklaidos duomenimis, ji su niekuo nesusitikinėja ir dar 2017 metais pareiškė norinti kurį laiką pagyventi niekam neįsipareigojusi.

„People TV“ ji sakė: „Supratau sugebanti būti viena... Mokausi įveikti baimes. Turime gyventi dėl savęs ir savo asmeninės laimės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius