-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl prieš juostos „Laukinė“ filmavimus Reese Witherspoon prireikė hipnozės?

Filmui „Laukinė“, už kurį buvo nominuota „Oskarui“, pagrindinė jo žvaigždė Reese Witherspoon ruošėsi itin atsakingai. Pasirodo, jai prireikė net hipnozės. Kodėl?
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon / Vida Press nuotr.

45-erių Reese Witherspoon, už vaidmenį juostoje „Laukinė“ pelniusi geriausios aktorės „Oskaro“ nominaciją, apie hipnozę ir filmo užkulisius papasakojo žurnalui „Interview“. Moteris atskleidė, kad būtent minėtas filmas ją „pakeitė labiausiai“, bet ir padarė daugiausiai žalos dar prieš prasidedant filmavimams.

Filmas „Laukinė“, paremtas Cheryl Strayed memuarais tokiu pat pavadinimu, pasakoja apie moters 1100 mylių kelionę pėsčiomis Ramiojo vandenyno keteros taku ir asmenines jos tragedijas bei problemas.

Reese Witherspoon paaiškino, kad šis projektas jai buvo vienas sudėtingiausių dėl tamsių istorijos elementų ir to, kad iki tol jai nebuvo tekę beveik visą filmą vaidinti vienai.

Be to, jaudulys, nerimas ir baimė, kad nesugebės tinkamai perteikti personažo ekrane, bei dėl to kilę panikos priepuoliai privertė moterį kreiptis į hipnozės specialistą, kad šis ją nuramintų, rašo „Daily Mail“.

„Labai bijojau. Išbandžiau hipnozę. Trys savaitės iki filmavimų prasidėjo panikos priepuoliai", – atviravo ji.

Vida Press nuotr./Reese Witherspoon filme „Laukinė“
Vida Press nuotr./Reese Witherspoon filme „Laukinė“

„Nuogybės, seksualumas, narkotikų vartojimo aspektai, bet taip pat darbas prieš kamerą vienai be kitų aktorių. Niekada neteko dienų dienas filmuotis scenose vienai. Tikriausiai kokias 25 dienas filmavausi be jokio aktoriaus prieš save. Tik aš ir kamera, ir kuprinė. Svarsčiau „Negi bus taip nuobodu?“ – prisiminė Reese Witherspoon.

Filmo žvaigždė ramybės nerado net ir baigusi filmavimus. Reese Witherspoon palengvėjo tik tada, kuomet juosta sulaukė kritikų liaupsių. Vėliau ir ji pati buvo apdovanota „Oskaro“ nominacija.

Tąkart į apdovanojimų ceremoniją aktorė atvyko drauge su knygos autore.

Vida Press nuotr./Cheryl Strayed ir Reese Witherspoon
Vida Press nuotr./Cheryl Strayed ir Reese Witherspoon

„Cheryl Strayed knyga man tokia graži ir šventa, nes ji mane privertė susimąstyti, kad moterų niekas neišgelbės, tik jos pačios. Nei motina, nei tėvas neatskubės į pagalbą. Ne antroji pusė. Mano nuomone, nuostabu, kad filmo pabaigoje ji neturi šeimos, pinigų, darbo, partnerio, bet yra laiminga.

Nežinau, ar dar teks kada nors taip sunkiai dirbti, bet po to aš labai pasikeičiau“, – interviu užbaigė Reese Witherspoon.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius