Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Koncerto metu gerbėjas nusitempė Beyonce nuo scenos

Sekmadienio vakarą Brazilijoje vykęs Beyonce koncertas neapsiėjo be incidentų – vienas gerbėjas griebė prie jo priėjusią dainininkę ir nusitempė ją nuo scenos.
Beyonce
Beyonce / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Beyonce

32-ejų dainininkę vienas vyras pačiupo, kai tik Beyonce pritūpė prie gerbėjų ir norėjo su jais pasisveikinti. Vienam vyrui to neužteko ir jis pabandė Beyonce nusitempti į minią – ją iš gerbėjo glėbio išlaisvino akimirksniu ant scenos užšokę apsauginiai.

Dainininkė brazilui, priešingai nei gerbėjui iš Kopenhagos, kuris gegužę per koncertą pliaukštelėjo jai per užpakalį, buvo gailestinga ir neišprašė jo iš koncerto (tiek brazilas, tiek danas prieš Beyonce žavesį neatsilaikė ir panoro ją paliesti, kuomet ji atliko savo hitą „Irreplaceable“). Kai dainininkę išlaisvinę apsauginiai nušoko nuo scenos ir norėjo išvesti per daug sau leidusį vyrą, Beyonce patikino, kad tai nebūtina. „Viskas gerai“, – pasakė dainininkė, nepagarbiam gerbėjui leidusi ir toliau stebėti savo koncertą.

Baigusi dainą Beyonce priėjo prie to paties vyro, paspaudė jam ranką parodydama, kad nepyksta, paklausė jo vardo ir, greičiausiai atsakiusi į jo prisipažinimą, pasakė: „Aš tave irgi myliu.“ Sulaukusi audringų ovacijų pridūrė: „Aš jus visus myliu.“

San Paulo mieste Beyonce koncertavo su pasaulinio turo „Mrs. Carter World Tour“ programa.

VIDEO: Gerbėjas pabandė nusitempti Beyonce nuo scenos

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius