Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Koronavirusas nustatytas ukrainiečių kilmės aktorei Olgai Kurylenko

Vaidmeniu Džeimso Bondo filme „Paguodos kvantas“ išgarsėjusi ukrainiečių kilmės aktorė Olga Kurylenko tapo dar viena tarptautine žvaigžde, kuriai diagnozuotas koronavirusas.
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko / Vida Press nuotr.

Žinoma aktorė ir modelis Olga Kurylenko, įkūnijusi slaptojo agento Džeimso Bondo merginą, žinia, jog jai nustatytas koronavirusas, pasidalijo savo asmeninėje instagramo paskyroje.

„Užsirakinusi namuose po teigiamo koronaviruso tyrimo, – rašė ji. – Iš tikrųjų sergu beveik visą savaitę. Temperatūra ir nuovargis yra pagrindiniai mano simptomai. Rūpinkitės savimi ir į tai žiūrėkite rimtai!“

Po įrašu pasipylė gerbėjų komentarai su patarimais, ką žvaigždė turėtų valgyti, kuo gydytis, kad greičiau pasveiktų, palinkėjimai stiprybės ir net prašymai pasimelsti už aktorę.

Prie gerbėjų prisijungė ir Mila Jovovich. „O, Dieve, pasijusk geriau! Meldžiamės už tave!“ – rašė ji.

Ukrainoje gimusi, bet Prancūzijos pilietybę 2001 metais įgijusi Olga Kurylenko savo aktorės karjerą pradėjo 2005 metais, tačiau didesnio dėmesio kino industrijoje sulaukė 2007 metais po vaidmens kriminalinėje dramoje „Hitman“ – tada Olga Kurylenko buvo pakviesta tapti vieno garsiausių kino istorijoje agentų Džeimso Bondo mergina filme „Paguodos kvantas“.

Jos gyvenimo aprašyme – ir daugiau vaidmenų šalia garsių Holivudo žvaigždžių, tokių kaip Tomas Cruise'as („Užmirštieji“), Russellas Crowe'is („Vandens ieškotojas“), Benas Affleckas („Į stebuklą“) ir Rowanas Atkinsonas („Super Džonis smogia“).

Naujausias Olgos Kurylenko darbas – prancūzų siaubo juostoje „Kambarys“.

Vida Press nuotr./Olga Kurylenko
Vida Press nuotr./Olga Kurylenko

Prieš tapdama kino žvaigžde Olga Kurylenko dirbo modeliu. Jos karjera prasidėjo Maskvoje, kai mergaitei tebuvo 13 metų. Sulaukusi 16 metų ji persikėlė gyventi į Paryžių.

Aktorė iš buvusių santykių su anglų kino ir televizijos aktoriumi, rašytoju bei žurnalistu Maxu Benitzu augina sūnų Alexanderį Maxą Horatio (3).

Olga Kurylenko buvo dukart ištekėjusi – 2000-aisiais ji aukso žiedus sumainė su prancūzų mados fotografu Cedricu van Molu, tačiau po ketverių metų pora išsiskyrė. 2006-aisiais ji susituokė su amerikiečiu verslininku Damianu Gabrielle'u, bet ir ši santuoka po metų baigėsi skyrybomis.

View this post on Instagram

#SundaySelfie

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius