Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LeAnn Rimes jaučiasi bjauriai dėl diskusijų apie „perlysusią“ jos figūrą

Aktorė ir dainininkė LeAnn Rimes tvirtino esanti sumišusi dėl to, kad plačiai aptarinėjama jos figūra ir ji net kaltinama badavimu ar mitybos sutrikimais.
LeAnn Rimes
LeAnn Rimes / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 LeAnn Rimes

Neseniai už aktoriaus Eddie Cibriano ištekėjusi moteris bruzdesį savo gerbėjų gretose sukėlė po to, kai viešumoje pasirodė poros medaus mėnesio Meksikoje nuotraukos. Jose L.Rimes atrodo itin liekna. Pati dainininkė tikino, kad ji yra sveika ir tiesiog daug sportuoja, kad išlaikytų figūrą.

„Sveiką žmogų kaip aš skaudina tokios kalbos. Aš rūpinuosi savimi, tačiau nesu dėl to pamišusi“, – žurnalistams sakė 28-erių L.Rimes.

Paspaudę čia galite pamatyti itin lieknos L.Rimes nuotraukų iš paplūdimio.

Garsi moteris, kai susitiko su dabartiniu vyru E.Cibrianu, buvo ištekėjusi už šokėjo Deano Sheremeto. Jųdviejų santuoka truko 8-erius metus. Pažinties su L.Rimes metu E.Cibrianas taip pat buvo vedęs, tačiau abu išsiskyrė su antrosiomis pusėmis ir susituokė per nedidelę vestuvių ceremoniją šių metų balandį. Tiek E.Cibrianas, tiek L.Rimes teigė nenorėję griauti šeimų, bet negalėję išsižadėti meilės.

Beje, naujausias L.Rimes užklupęs nemalonumas – internete paviešinti intymūs kadrai, kuriuos filmavo buvęs jos vyras D.Sheremetas. Juose, kaip pranešama, moteris rengiasi. Praėjusią savaitę buvo pasklidę kalbų, kad tai ne nuotraukos, o sekso vaizdajuostė, tačiau šiuos gandus L.Rimes paneigė.

VIDEO: LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius