Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendos Micko Jaggerio karantinas pilyje su besiganančiomis avimis ir laukiančiais ūkio darbais

Atlikėjas Mickas Jaggeris žino vietą, kur karantinuotis norėtų daugelis – XVII a. pilyje Prancūzijoje. 76-erių muzikos žvaigždė prabangius namus ir juos supančius 20 hektarų įsigijo dar 1982-aisiais su tuometine žmona Jerry Hall. Dabar ši pilis kainuotų gerokai daugiau nei už ją sumokėjo Mickas Jaggeris – maždaug 2,5 mln. eurų.
„The Rolling Stones“ vokalistui Mickui Jaggerui priklausanti pilis Prancūzijoje
„The Rolling Stones“ vokalistui Mickui Jaggerui priklausanti pilis Prancūzijoje / Vida Press nuotr.

Pilis, esanti šalia nedidelio Poce-sur-Cisse kaimelio, anksčiau priklausė kadaise Prancūzijos karaliumi buvusio Liudviko XVI finansų ministrui, o prieš jos savinininku tampant Mickui Jaggerui, joje gyveno ar ilsėjosi ne ką mažesnio populiarumo muzikos pasaulio legendos Davidas Bowie, Tina Turner ir Paulas McCartney.

Kaip rašo Dailymail.co.uk, teigiama, kad paskutinis grupės „The Rolling Stones“ albumas buvo įrašytas šioje rezidencijoje, be to, jau minėto kaimelio gyventojai dažnai sutinka gatvėmis vaikštinėjančius patį Micką Jaggerį ir kitus grupės narius.

Vida Press nuotr./„The Rolling Stones“ vokalistui Mickui Jaggerui priklausanti pilis Prancūzijoje
Vida Press nuotr./„The Rolling Stones“ vokalistui Mickui Jaggerui priklausanti pilis Prancūzijoje

Nenuostabu, kad įspūdingo grožio pilyje Mickas Jaggeris švenčia svarbiausius įvykius, pavyzdžiui, savo 70-ąjį jubiliejų. Su šeima ir draugais čia jis atvyksta ir paatostogauti, o šiuo metu pilyje leidžia karantino dienas.

Pasak radijo stoties RFI, atlikėjas šią rezidenciją ir ją supančias vietoves vadina „ramybės uostu karalių slėnyje“.

Kaip rašo prancūzų naujienų portalas „The Connexion“, aktyviai laiką leisti mėgstantis Mickas Jaggeris netoli pilies važinėjasi kalnų dviračiais, lankosi vietinėse šventėse ir festivaliuose.

Mickas Jaggeris neseniai leido akies kampeliu pažiūrėti, ką jis veikia šioje pilyje. Atlikėjas pristatė „viešo pranešimo“ pobūdžio vaizdo įrašą laidai „Tonight Show Starring Jimmy Fallon: At Home Edition“.

Nuotaikingas klipas prasidėjo britišku akcentu kalbančiam vyrui pasakojant, kad šiuo sunkiu metu kiekvienas turi susiimti. Ekrane pasirodžius gitarą brazdinančiam Mickui Jaggerui, balsas paragina atlikėją užsiimti naudinga veikla, galbūt pradėti darbus, kuriuos seniai atidėliojo.

Paklausęs Mickas Jaggeris toliau vaizdo įraše matomas tvarkantis duris, prižiūrintis nedidelį daržą ir gaminantis maistą bei ganantis avis, taip pat sportuojantis.

Visą vaizdo įrašą pamatykite čia:

VIDEO: Mick Jagger Shows Jimmy How to Quarantine

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius