Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londono olimpinių žaidynių atidarymas neapsiėjo be pono Byno pokštų

Vienas neabejotinai juokingiausių britų komikų yra garsusis Rowanas Atkinsonas (57). Per penktadienio vakarą vykusį Londono olimpinių žaidynių atidarymą jis tapo bene šmaikščiausiu vakaro atlikėjų.
Rowanas Atkinsonas
Rowanas Atkinsonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Visame pasaulyje kaip Ponas Bynas žinomas komikas pasirodė kartu su Londono simfoniniu orkestru, kuriam dirigavo garsusis Simonas Rattle‘as. Žiūrovų nuostabai R.Atkinsonas tapo orkestro klavišininku ir atliko graikų kompozitoriaus Vangelis didingą kūrinį „Chariots of Fire“. Charizmatiškas aktorius su jam būdingu lengvumu kūrinio metu privertė publika kvatoti vien savo veido išraiška.

Pono Byno arba britų aktoriaus Rowano Atkinsono pasirodymas:

Originalus Vangelis kūrinys „Chariots of Fire“:

VIDEO: Vangelis - Chariots of Fire

Transliacijos stopkadras/Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas

Londono olimpinių žaidynių atidarymo metu taip pat pasirodė atlikėjas Mike‘as Oldfieldas, skambėjo „The Beatles“, „Queen“ ir kitų žinomų kolektyvų dainos, šokdinusios ne tik ceremonijos savanorius, bet ir žmones tribūnose. Ant scenos pasirodė ir reperis Dizzee Rascal, filmuotoje medžiagoje buvo galima matyti kaip olimpinį deglą Temzės upe kateriu atgabeno garsusis futbolininkas Davidas Beckhamas.

Scanpix nuotr./Seras Paulas McCartney
„Scanpix“ nuotr./Seras Paulas McCartney

Savo dainas milijardams televizijos žiūrovų ir pilnutėliai arenai dovanojo rokeriai iš Šefildo „Arctic Monkeys“, o atidarymo ceremoniją vainikavo sero Paulo McCartney su grupe atliktas „The Beatles“ hitas „Hey Jude“, kuriam pritarė visi susirinkusieji. 

Žiūrovų gretose netrūko šalių valdovų ir karališkųjų šeimų atstovų. Fotografų akį traukė Didžiosios Britanijos princas Williamas atvykęs į ceremoniją kartu su žmona, Kembridžo hercogiene Catherine, Didžiosios Britanijos princas Charlesas, Monako princas Albertas II ir princesė Charlene bei kiti.

Režisieriaus Danny Boyle‘o kurtam atidarymo spektakliui „Stebuklų sala“ muziką kūrė grupė „Underworld“.

Beje, Londono olimpinių žaidynių atidarymo metu nemažai londoniečių renginio transliaciją stebėjo miesto Haid parke, kur pasirodymus surengė tokios grupės kaip „Snow Patrol“, „Duran Duran“, „Stereophonics“ ir Paolo Nutini.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius