Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

M.Galkinas ir A.Pugačiova po pertraukos vėl pasirodė kartu: teko šluostytis ašaras

Rusiją vasario mėnesį palikę ir Izraelyje apsigyvenę komikas Maksimas Galkinas ir estrados dainininkė Ala Pugačiova po pertraukos pirmąkart viešumoje pasirodė kartu. Pora pastebėta spektaklyje, po kurio sulaukė didelio gerbėjo dėmesio. Jų poelgio sujaudinta A.Pugačiovą nesulaikė ašarų.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas / Socialinių tinklų nuotr. ir stop kadras

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas pirmą kartą po ilgos pertraukos kartu pasirodė viešumoje. Izraelyje šiuo metu gyvenanti pora apsilankė spektaklyje „Saugok savo veidą“, rašo unian.net.

Pasibaigus pasirodymui dainininkė nuėjo pasisveikinti su savo gerbėjais. Jie įjungė jos dainą „Milijonas raudonų rožių“ ir ėmė ją dainuoti choru. Tai pamačiusi Ala Pugačiova gerbėjus pradėjo filmuoti mobiliuoju telefonu, o paskui pratrūko verkti. Gerbėjai, išvydę mylimos atlikėjos ašaras, ją palaikė plojimais.

Spektaklyje pasirodę A.Pugačiova ir M.Galkinas kurį laiką praleido atskirai – komikas, kuris anksčiau buvo įtrauktas į Rusijos „užsienio agentų“ sąrašą, buvo išvykęs į gastroles. Sutapo, kad būtent tuo metu pora minėjo svarbią progą – 21 kartu praleistus metus.

Drauge jos atšvęsti negalėję sutuoktiniai vienas kitą pasveikino socialiniuose tinkluose. M.Galkinas instagrame pasidalijo archyvine nuotrauka.

„21 metai kartu – myliu tave šiandien kaip ir pirmais metais, ir dar šiek tiek daugiau. Maksimas Galkinas, užsienio agentas“, – rašė humoristas.

Tuo metu A.Pugačiova pasidalijo kadru, kuriame įsiamžino su vyro atsiųstomis gėlėmis.

„Šiandien mūsų šventė, mylimasis. 21 metai kartu.

Ačiū už gėles, kurias tu man atsiuntei. Laukiu mūsų susitikimo. Atvažiuok nors dienelei“, – kvietė dainininkė.

Žmonės.lt primena, kad M.Galkinas neseniai surengė pasirodymus didžiausiuose Lietuvos miestuose. Savo programoje jis turėjo ir lietuvišką, gerai žinomą hitą, kurį atliko padedant publikai.

Pasirodymo Šiauliuose metu publika pašėlo, išgirdusi, kaip Maksimas Galkinas atlieka legendinio atlikėjo Stasio Povilaičio dainą „Švieski man vėl“.

Rusijai pradėjus karą prieš Ukrainą, A.Pugačiova ir M.Galkinas išvyko į Izraelį, o vėliau laiką leido Jūrmaloje, Latvijoje. Maksimas iškart pasmerkė nusikalstamą Kremliaus ir Vladimiro Putino režimą, o Ala tyliai palaikė savo vyrą.

Rugpjūčio pabaigoje A.Pugačiova su vaikais Liza ir Hariugrįžo į tėvynę, o M.Galkinas liko užsienyje. Tada žvaigždė sakė, kad jos vaikams laikas eiti į mokyklą, tačiau po mėnesio ji antrąkart paliko gimtinę ir vėl išvyko į Izraelį, mat dvyniai patyrė patyčias.

Vėliau Maksimas Galkinas buvo įtrauktas į Rusijos „užsienio agentų“ sąrašą, o primadona stojo už savo vyrą. Ji ir pati pasiprašė būti įtraukta ir į šių asmenų sąrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius