Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Galkinas rado laiko pasigrožėti Vilniumi: užlipęs į Gedimino kalną pažėrė pagyrų

Lapkričio 8-ąją Maksimas Galkinas surengė savo pasirodymą koncertų salėje Vilniuje. Kitą dieną po renginio jis nusprendė pasigrožėti Lietuvos sostine. Vilniaus panorama komikas mėgavosi užlipęs ant Gedimino kalno.
Maksimas Galkinas
Maksimas Galkinas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr. ir stopkadrai

Maksimas Galkinas filmavosi nuo vienos aukščiausių Vilniaus vietų – Gedimino kalno. Nors ir diena buvo apsiniaukusi, tačiau komikas negailėjo komplimentų sostinei.

Stopkadras/Maksimas Galkinas
Stopkadras/Maksimas Galkinas

„Mielas vaizdas į Vilniaus miestą nuo Gedimino kalno viršaus. Koks grožis atsiveria!“ – sakė jis instagrame paviešintame vaizdo įraše.

Stopkadras/Maksimas Galkinas
Stopkadras/Maksimas Galkinas

Socialiniuose tinkluose jis taip pat pasidalijo mintimis apie antradienį Vilniuje įvykusį savo pasirodymą ir paviešino trumpą jo vaizdo įrašą.

„Pirmasis koncertas Vilniuje! Ačiū, brangūs klausytojai! Kaip visuomet buvau nuostabiai šiltai priimtas, į svetingą Lietuvą su soliniais koncertais atvykstu jau daugiau nei 20 metų ir visuomet džiaugiuosi šiais susitikimais.

Šiandien laisva diena, o rytoj – mano antrasis koncertas Vilniuje!“ – rašė jis.

M.Galkino naujos programos pasirodymai su daug pokštų, dainų bei staigmenų dar kartą įvyks Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ lapkričio 10 d., Klaipėdos „Švyturio arenoje“ lapkričio 12 d. ir Kauno „Žalgirio arenoje“ lapkričio 14 d.

Scenoje M.Galkinas visada vienas, tačiau jis meistriškai įkūnija daugybę skirtingų žmonių – nuo politikų iki šou verslo atstovų. Humoreskos, anekdotai, taiklūs ir juokingi pastebėjimai apie šių dienų aktualijas ir, žinoma, parodijos. M.Galkinas pastebi ryškiausius parodijuojamo žmogaus charakterio bruožus, elgesio ypatumus, mimikos ir balso subtilybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius