Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 11

M.Govedaitė apie „Auksinių gaublių“ ceremoniją: ką ten veikė Bradas Pittas?

Sausio mėnuo daugeliui prasideda pabirusių kalėdinės eglutės spyglių šlavimu, spindesį praradusiais naujametiniais blizgučiais, lietuviška pliurze gatvėse, kūčiukų likvidavimu ir tuščiomis piniginėmis. Tikrai ne veltui šis laikotarpis yra vadinamas sausuoju mėnesiu. Sausas jis visomis prasmėmis ir visose srityse.
Bradas Pittas, Olivia Hamilton
Bradas Pittas, Olivia Hamilton / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dar prieš kelerius metus sausąjį mėnesį Holivude vykstantys „Auksinių gaublių“ apdovanojimai, šmaikščiai pravardžiuojami „Oskarais, per kuriuos galima prisigerti“, buvo išties laukiamas ir pats pirmas naujų metų glamūrinis ekrano žvaigždžių renginys, iššaunantis starto šūvį visam kino ceremonijų bei apdovanojimų maratonui.

„Auksinių gaublių“ ceremonija grąžindavo rausvumą į žandus visiems filmų, laisvalaikio, pramogų ir Holivudo naujienomis besidomintiems gerbėjams.

Vida Press nuotr./„Auksiniai gaubliai“
Vida Press nuotr./„Auksiniai gaubliai“

Deja, šiais metais jubiliejiniam, 80-ą kartą vykusiam renginiui prasimušti į pirmuosius Amerikos žiniasklaidos puslapius bei priminti apie save buvo neįmanoma misija, mat populiariojoje žiniasklaidoje visą dėmesį yra užėmęs princas Harry ir jo karališkos intrigos.

Tad, jei jūs, kaip ir daugelis kino mylėtojų, nei žiūrėjote, nei planuojate žiūrėti šios ceremonijos pakartojimo, žemiau – keletas „svarbiausių“ „Auksinių gaublių“ apdovanojimų nutikimų.

„Auksinių gaublių“ ceremonija yra lyg gatviniai „Oskarų“ apdovanojimai. Per pastarąją ceremoniją susirenka visa elitinė Holivudo grietinėlė, o „Gaubliuose“ jiems kompaniją palaiko ir mažųjų televizinių ekranų žvaigždės.

„Auksinių gaublių“ ceremonija yra lyg gatviniai „Oskarų“ apdovanojimai.

Jeigu dar nežinojote filmo apie dirigentę arba tos airiškos kino juostos sudėtingu pavadinimu, tikrai būsite ką nors girdėję apie televizijos serialą „Drakono namai“ ar „Euforija“.

„Auksiniai gaubliai“ ir yra skirti plačiajai auditorijai – šie apdovanojimai yra skirti visiems: tiek snobiškajam festivaliniam, tiek kasdieniam televiziniam žiūrovui. Juk net daugkartinis renginio vedėjas britų komikas Ricky Gervaisas visada mėgdavo salėje susirinkusiems svečiams priminti nesijausti pranašesniems vieniems prieš kitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius