Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna nutraukė trejus metus trukusį romaną su berniuku-žaisliuku Brahimu Zaibatu

Užsienio žiniasklaida praneša, kad popkaralienė Madonna ir jos berniukas-žaisliukas Brahimas Zaibatas po trejus metus trukusio romano nutarė pasukti skirtingais keliais.
Brahimas Zaibatas ir Madonna
Brahimas Zaibatas ir Madonna / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.
Temos: 2 Madonna Skyrybos

Pranešama, kad 55-erių Madonna ir 25-erių Brahimas Zaibatas skirtis nutarė dėl nebesuderinamų darbo grafikų. Madonna gyvena ir didžiąją laiko dalį, kol negastroliuoja po pasaulį, praleidžia Niujorke, o Brahimas Zaibatas dalyvauja šokių projekte Prancūzijoje. Manoma, kad dainininkei nepatiko, jog jos mylimasis turi nemažai darbo pasiūlymų ir negali visą laiką būti su ja.

Vieni šaltiniai tvirtina, kad Madonnai labai nepatiko Brahimo sprendimas dalyvauti šokių projekte, esą jis per žemo lygio. O štai kiti šaltiniai tvirtina, kad Madonna suprato, jog Brahimas su ja buvo tik dėl naudos.

Paskutinį kartą porelė kartu buvo pastebėta prieš savaitę prie Kabalos centro Manhatane, tačiau pastaraisiais mėnesiais jiedu retai kada leisdavo laiką kartu. Tuo metu Brahimas Zaibatas socialiniuose tinkluose vieną po kitos viešino savo ir seksualios šokių partnerės Katrinos Patchett nuotraukas.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Brahimas Zaibatas ir Madonna
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Brahimas Zaibatas ir Katrina Patchett

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius