Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Madonna provokuojamai reklamuos „Louis Vuitton“ kolekciją

Madonna provokuojamomis pozomis reklamuos naujausią JAV stilisto Marco Jacobso kolekciją, sukurtą kompanijai „Louis Vuitton“, ketvirtadienį pranešė šie prancūzų prabangos prekių namai.
Madonna
Madonna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Pirmosiose paskelbtose nuotraukose, kurioms nusifotografavo kuklaus ilgio drabužėliais, bet  mūvėdama tinklines kojines ir avėdama išskirtinius aukštakulnius, popmuzikos deivė įkūnija dizainerio „viziją apie kvintesencinę paryžietę“, kuri ir įkvėpė spalį pristatytą jo 2009 metų pavasario ir vasaros kolekciją namams „Louis Vuitton“.

„Norėjau, kad reklamos kampanija būtų labai drąsi, geidulinga ir mistiška, – sakoma M.Jacobso pareiškime. – Kad tai pasiektume, mums reikėjo didžiausios atlikėjos, o man tai yra Madonna.“

5 dešimtmečio stiliaus paryžietiškame bare ką tik išsiskyrusi 50-metė su naujausiomis „Vuitton“ „it“ rankinėmis pozavo provokuojamai, segėdama labai trumpą sijonėlį ir pasipuošusi etninių motyvų aksesuarais.

Ši reklamos kampanija visame pasaulyje prasidės vasario mėnesį.

Po 1997-ųjų, kai „Louis Vuitton“ pradėjo dirbti M.Jacobsas, ši daugiau kaip 150 metų gyvuojanti kompanija, kuri yra imperijos LVMH dalis, išsiplėtė ir pardavinėja ne tik rankines bei krepšius, bet ir prabangius vyrų bei moterų drabužius, avalynę, laikrodžius, papuošalus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius