Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna tapo pimąja moterimi milijardiere popmuzikos pasaulyje

Scenos senbuvė Madonna (54) nuo šiol galės džiaugtis ne tik popmuzikos karalienės titulu, bet ir tuo, kad tapo pirmąja milijardiere moterimi muzikos pasaulyje.
Madonna
Madonna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Sėkmingas koncertinis turas, kuriuo atlikėja nudžiugino savo gerbėjus visame pasaulyje, pelningi sandoriai ir reklaminės kampanijos praėjusiais metais papildė dainininkės kišenę ir jos bendras turtas šiuo metu yra vertinamas daugiau nei milijardu JAV dolerių.

Madonna prisijungė prie elitinio turtuolių klubo, kuriame tokie žinomi vardai kaip režisierius Stevenas Spielbergas bei pokalbių laidų vedėja Oprah Winfrey, kurių turtas vertinamas daugiau nei vienu milijardu JAV dolerių.

Praėjusieji metai profesine prasme buvo patys sėkmingiausi atlikėjos karjeroje, per juos popmuzikos karalienės turtas išaugo 300 mln. JAV dolerių, kuriuos ji gavo už koncertinį turą.

Anot Thesun.co.uk, net 2 mln. žmonių apsilankė atlikėjos „MDNA“ pasaulinio turo koncertuose ir tai garantavo jai pelningiausio 2012 m. atlikėjo titulą. Madonnos pajamas didina ir jos kurti kvepalai bei drabužiai.

Madonna
Madonna

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius