Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 06

Madonnos gyvenimo vyrai: nuo esą smurtavusios Holivudo žvaigždės iki berniukų-žaisliukų

Dainininkė Madonna aštuntajame-devintajame dešimtmečiuose tapo sekso simboliu, ilgus metus metusi iššūkį puritoniškai to meto visuomenės daliai ir scenoje nusirenginėjusi tiek emociškai, tiek tiesiogine prasme.
Madonna su savo gyvenimo vyrais
Madonna su savo gyvenimo vyrais / „Scanpix“, Vida Press, „Instagram“ nuotr.

Italijoje gimusi ir didelį nepriteklių patyrusi muzikantė visada žinojo, ko nori. Tas pats pasakytina ir apie jos gyvenimo vyrus. Madonnai visuomet patiko už ją jaunesni vyrukai, daugelis jos mylimųjų – net labai, labai jauni. Šalia jaunų dainininkės kūrybinės komandos žmonių – šokėjų, choreografų, asmeninių trenerių – Madonna taip pat susitikinėjo su keliais Holivudo asais, pavyzdžiui, su režisieriumi Guy'u Ritchie'iu, dainininku Lenny Kravitzu, „blogu berniuku“ Seanu Pennu, su kuriuo, kaip teigta, Madonna net buvo susimušusi. O dešimtajame dešimtmetyje Madonna jau matėsi su garsiuoju aktoriumi Antonio Banderasu, šios romantiškos aistros užkulisiai atsispindi 1991 m. dokumentiniame filme. Pasirodo, Banderasas, kuris tuo metu jau buvo vedęs ispanų aktorę Aną Lezą, visai nežinojo apie Madonnos aistras.

Madonna neseniai išsiskyrė su vienu naujausių savo „širdžių ėdikų“, 28 metų šokėju Ahlamaliku Williamsu, kuris 2015 m. prisijungė prie Madonnos šokių trupės.

2019 m. pabaigoje abu buvo pastebėti kartu, o prieš kurį Madonna su šešiais vaikais ir Ahlamaliku vyko atostogauti į Italiją.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Madonna, Ahlamalikas Williamsas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Madonna, Ahlamalikas Williamsas

Ahlamalikas yra gimęs Sakramente, Kalifornijoje, ir yra jauniausias iš trijų vaikų šeimoje. Kai abu jau kurį laiką palaikė santykius, sklandė gandai apie galimą muzikantės ir šokėjo santuoką, tačiau niekas panašaus neišsipildė.

Balandžio pabaigoje, sprendžiant iš Madonnos įrašo jos „Instagram“ paskyroje, Madonna ir Ahlamalikas išsiskyrė.

Todėl šį kartą sudarėme Madonnos gyvenimo vyrų sąrašą – jame yra net pora ilgiau trukusių santuokų.

Tony Wardas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius