Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Madų šou virtęs „Grammy“ apdovanojimų raudonas kilimas: žvaigždės kuklumu nepasižymėjo

Jokios gerbėjų minios, jokios gausios fotoaparatais apsiginklavusios žurnalistų armijos, tačiau dėl to noras pasipuošti tikrai niekur nedingo. Atvirkščiai, į 63-ią kasmetinę „Grammy“ apdovanojimų ceremoniją ryškiausios muzikos žvaigždės raudonu kilimu žengė demonstruodamos garsiausių dizainerių kūrinius. Galima sakyti, pozavimas prie fotosienelės virto savotišku madų šou.

Ryškiai ant raudono kilimo suspindo geriausia jauna atlikėja tituluota Megan Thee Stallion, vakarui pasirinkusi „Dolce & Gabbana“ suknią aukštu skeltuku ir dideliu kaspinu nugaroje. Akių atitraukti nesinorėjo ne tik nuo prabangių papuošalų, bet ir brangakmeniais puoštų batelių.

Ne ką mažiau dėmesio sulaukė ir hito „Say So“ atlikėjos Doja Cat apranga. Šviesiai žalios spalvos plunksnų sijonas ir motociklininko švarką primenantis viršus – dizainerio Roberto Cavalli kūrinys.

„Scanpix“/AP nuotr./Megan Thee Stallion ir Doja Cat
„Scanpix“/AP nuotr./Megan Thee Stallion ir Doja Cat

Nuo kolegių neatsiliko ir Dua Lipa. Fotografų blyksčių apšviesta ji tiesiog tviskėjo vilkėdama žemę siekiančią „Versace“ suknelę.

„Scanpix“/AP nuotr./Dua Lipa
„Scanpix“/AP nuotr./Dua Lipa

Kuklumu nepasižymėjo ir Debi Nova. Dainininkė prie fotosienelės pozavo su įspūdinga George’o Chakra suknia, marginta gėlių raštais. Tai vienas įsimintinesnių vakaro įvaizdžių!

„Scanpix“/AP nuotr./Debi Nova
„Scanpix“/AP nuotr./Debi Nova

Taip pat rožiniu drabužiu, vos telpančiu į kadrą, pasipuošė dainininkė Jhene Aiko.

„Scanpix“/AP nuotr./Jhene Aiko
„Scanpix“/AP nuotr./Jhene Aiko

Spalvotų žiedų su savimi ant raudono kilimo atsinešusi Taylor Swift priminė, kad kaip ir jos suknelė, gėlėmis margintas pavasaris jau nebetoli.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift
AFP/„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift

Žalio atspalvio „Balmain“ suknelę renginiui pasirinko Lizzo. Įvaizdį moteris užbaigė spindinčiais bateliais ir prabangiais papuošalais.

„Scanpix“/AP nuotr./Lizzo
„Scanpix“/AP nuotr./Lizzo

Fotografų dėmesį vos žengusi ant raudono kilimo patraukė ir Noah Cyrus, jaunesnė atlikėjos Miley Cyrus sesuo. „Schiaparelli“ kūrinys – vienas įspūdingiausių 2021 m. „Grammy“ apdovanojimuose.

„Scanpix“/AP nuotr./Noah Cyrus
„Scanpix“/AP nuotr./Noah Cyrus

Na o kalbant apie vyrus, daugeliui turbūt labiausiai įsiminė „Grammy“ laureato Harry Styleso aprangos pasirinkimas – geltono atspalvio švarkas, prie jo derantys batai ir rudos kelnės bei įvaizdį užbaigiantis violetinės spalvos plunksnų šalikas. Sunku suprasti, ar už tokį pasirinkimą jis atsidurtų geriausiai atrodžiusių, ar pro šalį prašovusių apdovanojimų svečių sąraše.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Harry Stylesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Harry Stylesas
VIDEO: „Grammy“ apdovanojimai stebino įvaizdžiais ir pažėrė istorinių pergalių – Beyonce pelnė 28-ą trofėjų

Daugiau „Grammy“ apdovanojimų svečių įvaizdžių – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius