Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mago Crisso Angelo sūnui atsinaujino vėžys: prieš kovą su juo penkiamečiui tėvas nuskuto plaukus

Visame pasaulyje žinomam iliuzionistui Crissui Angelui 2019-ieji užsibaigė nelabai džiugiai. Gruodžio pradžioje paaiškėjo, kad jo vyriausiam sūnui atsinaujino klastinga liga – kraujo vėžys. Prie keletą dienų gatvės mago C.Angelo šeima pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame įamžintas kovai su ja besiruošiantis berniukas – žinomas tėvas jam nuskuto plaukus.
Magas Crissas Angelas su sūnumi Johnny Crisstopheriu
Magas Crissas Angelas su sūnumi Johnny Crisstopheriu / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.

C.Angelo sūnui Johnny Crisstopheriui Sarantakos limfoblastinė leukemija pirmą kartą diagnozuota 2015-asiais. Tuo metu berniukui buvo vos dveji. Gruodžio pradžioje žinomas vyras TMZ atskleidė, kad klastinga liga, kurią mažylis buvo įveikęs, sugrįžo.

Asmeninėje instagramo paskyroje jis pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame įamžintas operacijai besiruošiantis dabar jau 5-erių Johnny – jam nuskutami visi plaukai.

„Tai, ko negalime kontroliuoti, privalome priimti drąsiai, stipriai ir skleisdami amžiną meilę“, – po vaizdo įrašu rašė magas.

Viso plaukų netekimo proceso metu berniuką be galo palaikė jo tėtis. „Ar nori pasilikti plaukus ir leisti jiems iškristi natūraliai, ir jei taip nutiks, surišti juos į kasą ir išsaugoti? Ar tiesiog nori, kad juos nuskusčiau? Tai priklauso nuo tavęs“, – sūnaus teiravosi C.Angelas.

Sukaupęs visą drąsą berniukas ryžosi atsikratyti visų plaukų. Jam kantriai sėdint kirpėjo kėdėje, žirkles, o po to ir plaukų kirpimo mašinėlę į rankas paėmė pats tėtis.

Po to vaizdo įraše rodoma, kaip jau plaukų netekusiam berniukui atliekamas chemoterapinis gydymas.

View this post on Instagram

Back today for a long day of chemo... @cure4thekids

A post shared by Criss Angel (@crissangel) on

„Johnny yra labai ypatingas berniukas ir jis, tikiu, bus sėkmingesnis nei aš, – dar 2015-aisiais „E!News“ sakė C.Angelas. – Tiesiog noriu, kad jis būtų laimingas ir nugyventų laimingą pilnavertišką gyvenimą.“

Po to, kai sūnui buvo diagnozuotas vėžys, pats magas tapo gerokai aktyvesnis padedant skleisti informaciją apie šią ligą ir ja sergančius. Jis ne tik pristatė dokumentinį apie tai, bet ir įkūrė „Johnny Crisstopher Children Charitable Foundation“ – organizaciją, atsakingą už informacijos sklaidą apie vaikystėje diagnozuojamus vėžinius susirgimus bei renkančią aukas, skirtas jų tyrimams bei gydymams.

Vida Press nuotr./Magas Crissas Angelas su šeima
Vida Press nuotr./Magas Crissas Angelas su šeima

Žinomo mago mylimoji ir jo dviejų vaikų, kurių jauniausiam – sūnui Xristosui Yanni Sarantakos – dar nėra nei metų, motina Shaunyl Benson savo socialinio tinklo paskyroje taip pat dalijasi informacija apie vyresnėliui atsinaujinusią ligą ir pagyrų negaili ne tik neišsenkančia drąsa pasižyminčiam berniukui, bet ir ilgamečiui partneriui už jo nuolatinį palaikymą.

„Pastarąsias kelias dienas Johnny Crisstopherio plaukai slinko kuokštais, – rašė ji po tuo pačiu vaizdo įrašu, tik pasidalytu jau savo paskyroje. – Šįkart žinojome, ko tikėtis. Nors yra gerokai sunkiau, nei pirmą kartą, suprantame, kad tai – kovos dalis ir net be (plaukų) jo veidas vis dar yra gražiausias, kokį man teko matyti. Diena po dienos, mano meile, ir vėžys taps tik labai maža tavo istorijos dalimi (…).“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius