Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mama ir močiute tapo vos per metus: dainininkės Sios įsivaikintam sūnui gimė kūdikiai

Australų atlikėja Sia (44 m.) per pastaruosius metus tapo ne tik motina, bet ir močiute. Hito „Chandelier“ autorė atskleidė 2019-aisiais įsivaikinusi du 18-mečius, kuriems grėsė gyvenimas gatvėje. Na o dabar paaiškėjo, kad vienas jų pats neseniai susilaukė dviejų atžalų, rašo „Daily Mail“.
Dainininkė Sia
Dainininkė Sia / „Scanpix“/AP nuotr.

Dainininkė Sia džiugia žinia apie pagausėjusią šeimą pasidalijo „Apple Music“ tinklalaidėje. Didžėjui Zane’ui Lowe’ui ji sakė: „Mano jauniausiam sūnui ką tik gimė du kūdikiai. Aš esu močiutė!“

Sią, kurios tikrasis vardas Sia Kate Isobelle Furler, jos įsivaikinti sūnūs vadina „Nana“. Dainininkė juokavo, jog bandė atžalas įkalbėti ją vadinti „Lovey“ – pravarde, kurią Kardashianų ir Jennerių klano nariai vadina Kris Jenner.

Tinklalaidėje moteris taip pat atskleidė, kad kitas jos sūnus neseniai prisipažino esantis gėjus. „Jis tiesiog žydi ir yra mano gyvenimo šviesa… Labai jį myliu“, – kalbėjo Sia.

Vida Press nuotr./Dainininkė Sia
Vida Press nuotr./Dainininkė Sia

Kad pernai į šeimą priėmė du jaunuolius, dainininkė Sia patvirtino dar gegužę vienoje radijo laidoje.

„Iš tikrųjų pernai įsivaikinau du sūnus. Jiems abiems buvo po 18 metų – dabar jiems 19 metų, – pasakojo Sia apie globos namus palikti turėjusius berniukus. – Taip, ir aš juos myliu.“

APIE TAI DAUGIAU SKAITYKITE ČIA: Dainininkė Sia patvirtino tapusi mama: įsivaikino du pilnametystės sulaukusius berniukus

AFP/„Scanpix“ nuotr./Dainininkė Sia
AFP/„Scanpix“ nuotr./Dainininkė Sia

Pokalbio su didžėjumi metu Sia atskleidė, kad tik įsivaikinusi sūnus, kurie yra afroamerikiečiai, ji suprato, su kokiais rasistiniais prietarais jiems kasdien tenka susidurti gyvenant JAV.

„Man gėda, kad tik priglaudusi du juodaodžius sūnus iš tikrųjų supratau, su kuo jiems tenka kasdien susidurti“, – sakė dainininkė, prisipažinusi „labai bijanti“ dėl savo vaikų ir turėjusi pademonstruoti griežtą meilę.

Ji taip pat turėjo rimtą, emocijų kupiną pokalbį su vaikais, kurio metu pasakė nenorinti, kad jie atsidurtų kalėjime.

„Žinant jūsų istoriją ir odos spalvą, nenoriu, kad taptumėte tais 5 proc., kurie už grotų atsiduria visam gyvenimui. To jums nelinkiu“, – sūnums, kurie būdami globoje neturėjo jokių pastovių namų (per 18 savo gyvenimo metų gyveno 18 skirtingų šeimų, kitam radijo laidos vedėjui pasakojo ji), sakė Sia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius