Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 28

„Måneskin“ – apie stilių, italų reakcijas į vyrus su makiažu ir nuogų bosistės spenelių skandalą

Likus kelioms dienoms iki kelionės į Niujorką, iškart po albumo išleidimo ir prieš pasirodymą „Grammy“ apdovanojimuose bei dar vieną pasaulinio turo etapą, populiarumo po pergalės „Eurovizijoje“ 2021-aisiais sulaukusios italų grupės „Måneskin“ keturi nariai susituokė Romoje. Vienas su kitu.
Grupė „Måneskin“
Grupė „Måneskin“ / Guido Gazzilli (The New York Times) nuotr.

Jie visi vilkėjo baltus rūbus: 24-erių dainininkas Damiano Davidas – dvieilį smokingą, liemenę, prie kurių priderino žiedo formos auskarus; 22-ejų bosistė Victoria De Angelis – nėriniuotą nuometą, klostuotą palaidinę, kelnes ir operines pirštines; 22-ejų būgnininkas Ethanas Torchio – ilgą sijoną, tiulio nuometą ir pirštines; o 22-ejų gitaristas Thomasas Raggi – baltą skrybėlę ir ilgą paltą.

Grupės nariai rankose nešėsi kraujo raudonumo rožių puokštes. Tarp žiūrovų buvo Machine Gun Kelly ir režisierius Bazas Luhrmannas.

Tuoktuves „Apolono, Elvio ir Jimmy Page vardu“ pašventino Alessandro Michele, buvęs „Gucci“ meno direktorius. Verta paminėti ir pasaulinę reklamą, kurią jie visi iš to gavo („Måneskin“ nariai nėra poliamoriniuose santykiuose, jie tik geriausi draugai). Taip dar kartą pašventinti mados ir roko santykiai.

Guido Gazzilli (The New York Times) nuotr./Grupė „Måneskin“
Guido Gazzilli (The New York Times) nuotr./Grupė „Måneskin“

Tiesą sakant, prie altoriaus nebuvo ko skubėti (nors „Måneskin“ naujausio albumo pavadinimas – „Rush!“ (angl. „skubėk“). Šios dvi šakos – mada ir rokas – viena šalia kitos buvo jau ilgus dešimtmečius, bet iki tol reta jauna grupė pasitelkdavo madą savo žinutei ištransliuoti su tokiu akį traukiančiu džiugesiu kaip „Måneskin“. Nuo tada, kai Roterdame, Nyderlanduose, dainuodami „Zitti e Buoni“ įsiveržė į globalią muzikos sceną, vilkėdami bordo spalvos odinius suvarstomus kostiumus, atrodantys kaip Jimi Hendrixo ir „ABBA“ vaikai, grupės nariai tapo džiaugsmingo roko dievų įvaizdžio sinonimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius