Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marilyn Mansonas atleido išžaginimu įtariamą bosistą

„Šokrokeris“ Marilyn Mansonas atleido bosistą, kurį buvusi jo mergina apkaltino išžaginimu.
Marilyn Mansonas ir Twiggy Ramirezas
Marilyn Mansonas ir Twiggy Ramirezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Triukšmui dėl kino magnato Harvey Weinsteino įtariamo lytinio smurto apėmus ir muzikos industriją, Marilyn Mansonas sakė nusprendęs atsisveikinti su ilgamečiu grupės nariu Jeordie White'u, kuris pats kaltinimus išžaginimu neigia.

Sceninis Jeordie White'o slapyvardis yra Twiggy Ramirezas ir kartais jis taip pat būdavo pagrindinis grupės gitaristas.

„Per ateinančias gastroles jis bus pakeistas. Linkiu jam sėkmės“, – vėlai antradienį tviteryje parašė Marilyn Mansonas, kuris platesnio paaiškinimo nepateikė.

Gitaristas buvo atleistas penkios dienos po to, kai Jessicka Addams, gotikinio roko dainininkė ir grupės „Jack Off Jill“ lyderė, apkaltino jį lytine prievarta, įskaitant išžaginimą, 10-ame dešimtmetyje, kai jie dar palaikė santykius.

Jessicka socialiniame tinkle „Facebook“ rašė, jog Jeordie White'as išžagino ją ranka laikydamas už kaklo ir jog jos klyksmai „Ne“ buvo pakankamai garsūs, kad įsikištų kambario draugas.

Harvey Weinsteino skandalą atkartoja Jessickos teiginys, kad vyrų dominuojama muzikos industrija liepė jai tylėti.

„Įrašų studija aiškiai baiminosi, kad didelė Marilyn Mansono mašina panaudos savo galią ir sunaikins ne tik „Jack Off Jill“, bet ir mano vardą „Jessicka“, – rašė ji.

„Spaudimas ir kaltė dėl neišvengiamų mano išžaginimo istorijos padarinių mano grupės pragyvenimo šaltiniui, laimei ir sėkmei vertė mane daug metų tylėti“, – sakė Jessicka. Ji vėliau su „Jack Off Jill“ būdavo „apšildanti“ muzikantė per Marilyn Mansono gastroles.

Jeordie White'as vėlai trečiadienį paskelbė pareiškimą, kuriame sako, kad „tik neseniai sužinojo apie šiuos daugiau kaip 20 metų senumo įtarimus“.

„Aš netoleruoju jokio sekso be abipusio sutikimo, – sakė jis. – Jei kam nors sukėliau skausmo, atsiprašau ir tikrai apgailestauju.“

Jeordie White'as pridūrė, kad „skirs kažkiek laiko pabūti su šeima ir sutelks dėmesį į kelių blaivybės metų palaikymą“.

Jessicka viešai prabilo tokiu metu, kai vis daugiau moterų Holivude kaltina Harvey Weinsteiną ir kitus šios industrijos vyrus lytine prievarta. Moterys taip pat sako, kad dėl savo karjerų bijojo prabilti anksčiau.

Jessicka, tviteryje reaguodama į Jeordie White'o atleidimą, padėkojo Marilyn Mansonui ir parašė, kad visuomenei būtina daugiau kalbėti apie lytinį smurtą.

Marilyn Mansonas, prieštaringai vertinamas dėl šėtoniškos išvaizdos ir okultiškų dainų žodžių, šiuo metu sveiksta po sužeidimo, kurį patyrė spalio 1 dieną per koncertą Niujorke ant jo užgriuvus scenos dekoracijai.

Gastroles grupė turi pratęsti lapkričio 5 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius