Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Masažuotojas iš Niujorko vienu metu vedė 10 moterų: „Jis po truputį paragavo visų skonių“

Yra posakis – laimingos žmonos, laimingas gyvenimas. Tam greičiausiai pritartų ir 28 metų influenceris Emmanuelis Lustinas iš Niujorko, kuris vedė dešimt moterų paplūdimyje vykusioje ceremonijoje, o jo „TikTok“ paskelbtą vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau nei 500 tūkstančių vartotojų.
Emmanuelis Lustinas
Emmanuelis Lustinas / Stop kadras

Vaizdo įraše skamba žodžiai: „Taigi šiandien aš vedžiau savo dešimt žmonų“, o prie įrašo puikuojasi sakinys: „Mes esame nuotakos“.

Emmanuelis Lustinas leidiniui „Post“ teigė, kad santykiai apima daug kalbų, daug asmenybių, daug grožio, bet vienintelis dalykas, kuriuo jie visi dalijasi, yra meilė ir teigiama energija.

Devynių sekundžių trukmės klipe, devynios nuotakos, vilkinčios siaurus baltus apatinius drabužius ir laikančios gėlių puokštes, sukasi aplink savo jaunikį.

O dešimtoji susidrovėjusi nuotaka sėdi E.Lustinui ant kelių vestuvių šventės centre ir bučiuojasi su juo po pavėsine ant vandenyno kranto.

Neaišku, kur įvyko 11 asmenų tuoktuvės, tačiau Niujorke, kur jie gyvena, santuoka nebus pripažinta.

E.Lustinas, Kvinso masažuotojas, kuria turinį tokiuose socialiniuose tinkluose kaip „Onlyfans“, „TikTok“, „Twitter“ ir „Instagram“.

Turinyje, kurio dalis gali būti skirta tik suaugusiems, jis vaizduojamas jausmingai tenkinantis klientus arba savo žmonas savo bute Niujorke.

Neseniai pasirodžiusiame tinklalaidės „Dirty Street Confessions“ epizode savamokslis masažuotojas atskleidė savo aistrą, slypinčią už šio jausmingo amato.

„Visad mano gyslelė buvo ta, kad stengiuosi tai daryti dėl moterų. Stengiuosi parodyti moterims, kad štai ko jūs nusipelnėte. Tai yra tai, ko moterys nusipelno iš vyrų, iš bet ko“, – dalijosi jis.

Po vestuvių, kurios buvo paskelbtos liepos 31 d., Haičio kilmės amerikietis paskelbė kelis vaizdo įrašus, kuriuose jo žmonos gauna masažą ir eina į pasimatymus.

Virusinis E.Lustino klipas daugelį privertė susimąstyti, kiek masažų jis turėjo atlikti, kad galėtų susituokti ne su viena, o su dešimčia moterų.

„Tai beprotiška, o aš čia kovoju su 1“, – juokavo vienas vyras. „Sėkmės!“

„Jos ruošiasi vesti šį vyrą iš proto“, – šmaikštavo kitas sekėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius