Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle teiginiui apie slaptas vestuves prieštarauja įrodymai – poros santuokos liudijimas

Princo Harry ir Meghan Markle santuokos liudijimas prieštarauja Sasekso hercogienės teiginiui, kad prieš oficialią ceremoniją pora susituokė slapta, rašo „Page Six“.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Per žiniasklaidą nuskambėjusiame interviu su Oprah Winfrey Meghan sakė, kad iš tikrųjų su vyru Harry ji susituokė trys dienos iki viešos ceremonijos. Tačiau „The Sun“ gauti dokumentai iš Bendrojo metrikacijos skyriaus tam prieštarauja. Juose rašoma, kad pora iš tikrųjų susituokė 2018 m. gegužės 19 d. Vindzoro pilyje.

Naujienų portalas taip pat pranešė, kad Meghan Markle teiginį paneigė ir santuokos liudijimą parūpinęs valstybės tarnautojas.

„Apgailestauju, bet Meghan tikriausiai susipainiojo ir buvo neteisingai informuota. Jųdviejų trimis dienomis anksčiau Kenterberio arkivyskupas nesutuokė“, – „The Sun“ teigė Stephenas Bortonas.

„Manau, kad jiedu apsikeitė paprastais įžadais, kuriuos tikriausiai patys pasirašė, kas labai madinga, juos pasakė priešais akrivyskupą – arba, labiau tikėtina, tai buvo paprasčiausia repeticija“, – pridūrė jis.

Susėdusi su Oprah Winfrey Meghan Markle sakė: „Žinai, mes susituokėme trys dienos iki mūsų vestuvių. Niekas to nežino. Mūsų kambaryje kabo įrėminti įžadai, kuriuos mes pasakėme vienas kitam mūsų kieme prieš Kenterberio arkivyskupą.“

Kaip sakė pokalbio su Oprah metu, jie paskambino arkivyskupui ir paaiškino norintys tik jiems dviem skirtų vestuvių Nottingham kotedže.

„Jie negalėjo susituokti Nottingham kotedže, nes ta vieta nėra autorizuota ir nebuvo pakankamai liudininkų“, – tęsė Stephenas Bortonas, pridūręs, kad ši ceremonija nėra galiojanti, o ant sienos kabantys įžadai neįrodo ceremonijos oficialumo.

Kad pora teisiškai būtų laikoma susituokusi, turėjo būti išrašytas specialus dokumentas, patvirtintas pačios karalienės, kuriame nurodyta ir tuoktuvių vieta – St.George’o koplyčia. Pasak naujienų portalo, vestuvių liudininkais pažymėti princas Charlesas ir Meghan motina Doria Ragland.

Už santuokos liudijimo kopiją „The Sun“ teigė sumokėję 42 svarus sterlingų. Dokumente princo Harry santykių statuso eilutėje nurodyta „vienišas“, o prie profesijos – „Jungtinės Karalystės princas“. Apie Meghan Markle atitinkamai parašyta „išsiskyrusi“ ir „aktorė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius