Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Melania Trump pristatė šventinius Baltųjų rūmų papuošimus – tradicinius, be jokių siaubo elementų

Už kalėdines dekoracijas Baltuosiuose rūmuose nuo pat 1961-ųjų, kuomet Mėlynajame kambaryje eglutę „Spragtuko“ baleto tematika papuošė Jacqueline Kennedy, atsakinga pirmoji šalies ponia. Šie metai – ne išimtis. Melania Trump pristatė, kaip Baltieji rūmai atrodys per šias šventes.

Pirmoji šalies ponia M.Trump Baltuosiuos rūmus šiemet išpuošė pagal temą „America the Beautiful“ (vert. Gražioji Amerika), „pagerbiant mūsų šalie didybę“, rašė tviteryje ji.

Tai reiškia, kad kalėdinės eglutės JAV prezidento ir jo šeimos rezidencijoje papuoštos raudonais, auksiniais ir sidabriniais žaisliukais, baltai šviečiančiomis lemputėmis – taip tradiciškai, kad galėtų pretenduoti atsidurti ant populiaraus leidinio „Martha Stewart Living“ viršelio, rašo Nytimes.

Ryškių akcentų ir dekoro detalių, pernai tapusių interneto memais, šiemet Baltuosiuose rūmuose nėra. Jokių kraujo raudonumo eglių, 2018-aisiais užsienio naujienų portalų išvadintų „šiurpiomis“ ir „gąsdinančiomis“.

Taip pat nerasime apledėjusių ir iš apačios apšviestų šakų, 2017-aisiais rytinę kolonadą pavertusių distopiniu pasauliu.

Šiemet aplink ant Baltųjų rūmų centrinio stalo padėtą kalėdinį vainiką kursuoja žaislinis traukinys – „Baltųjų rūmų ekspresas“. Eglutes puošia rankų darbo žaisliukai su vaikų iš įvairių valstijų vardais ir daugiau tradicinių dekoracijų.

Kitais papuošimais pagerbiami „lyčių lygybės pionieriai“, kaip teigė pirmosios ponios administracija, atkreipiamas dėmesys į aktualias šių metų problemas – tarp ant eglučių nutūpusių žaisliukų galime išvysti ir apsnigtą ligoninę, slaugės kepurę, laboratorijos darbuotojo apsiaustą.

Pasidairykite, kaip šiemet atrodo švenčių laukiantys Baltieji rūmai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius